Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Krista...:)

+3228

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1735 skatījumi

izdeviga ekskursija...

Ceļošana » Eiropa

gribetos pavasari izbraukt arpus latvijas..vai kadam ir kada pozitiva pieredze ar masinu pa eiropu??

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ģirts Avotiņš

+7820

 
Esmu diezgan daudz braucis ar auto pa Eiropu... Vajag tikai laikus izdomāt kur braukt un ko gribas redzēt, jo braucot pa lielajām šosejām neko daudz neredzēsi... Kaut kad biju Francijā un, kad starp Šerbūru, Santmontmišel un Santmalo nebiju laikus atradis nekādus apskates punktus, mēģināju braukt maksimāli tuvu jūras krastam un redzēju daudz skaistus skatus... Galvenais ir turēties nost no maģistrālajiem ceļiem un tad vienmēr kaut ko var atrast. Ja gribas braukt ceļojumā vairāk uz Rietumeiropu, tad ir vērts padomāt vai ekonomiskāk, ātrāk un nenogurdinošāk nesanāk vismaz vienā virzienā braukt ar prāmi līdz Vācijai.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ir daudz skaistu maršrutu, jāizdomā tik, uz kuru pusi gribās braukt - uz civilizēto Eiropu vai bijušajām "padomju bloka" valstīm. Esam ar auto aizbraukuši līdz Grieķijai un atpakaļ, uz Bavāriju, Portugāli, visām Skandināvijas valstīm.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.