Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

juris novaks

-100

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2159 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vienu paciņu un to pašu atvērtā veidā un ar vakardienas Krievijas vīzu pasē. LR legāli cigaretes ar Krievijas akcīzes marku iegādāties nedrīkst. Protams, jūs varat smēķēt Krievijas cigaretes, ja tās esat iegādājies Krievijā. Ja Rīgas pašvaldības policija ieraudzīs, ka smēķējat šādas cigaretes ar Krievijas akcīzes marku sabiedriskā vietā un pasē Krievijas vīzas ar aizvakardienas datumu nebūs, tad saņemsiet administratīvo sodu.

pirms 11 gadiem  

krokijs, pirms 11 gadiem :

"Savukārt ar aviotransportu no trešās valsts personiskajā bagāžā bez muitas maksājumu veikšanas ne biežāk kā reizi nedēļā drīkstēs ievest 200 cigaretes vai 100 cigarillas, vai 50 cigārus, vai 250 gramus smēķējamās tabakas; vienu litru alkoholisko dzērienu ar spirta saturu virs 22% vai divus litrus alkoholisko dzērienu ar spirta saturu zem 22% un četrus litrus nedzirkstošā vīna, un 16 litrus alus."

krokijs, pirms 11 gadiem :

tu laikam pats tos apjomus izdomā http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=9&id=4941&hl=1&mod=33 un papildus priekš tavas minētās pašvaldības policijas nav jābūt krievijas vīzai ar vakardienas datumu un nav jābūt pat ar 2 gadu vakardienas datumu, jo ievesto ajomu vari glabāt grāmatu skapī līdz pensijai un uzpīpēt pirmajā pensijas dienā kopā ar pašvaldības policistu.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Būtu jau labi, krokij,ja UK spēkā būtu Latvijas Republikas MK noteikumi,VID norādījumi un Latvijas likumi,diemžēl,ja nebūs aviobiļetes, kas apliecinātu, ka ceļojums ir sācies Krievijas Federācijā vai Baltkrievijā,tad nāksies šķirties no visām cigaretēm ar Krievijas akcīzi un samaksāt arī soda naudu par kontrabandu, lieki piebilst, ka Lielbritānijā ne tikai algas ir lielākas, bet lielāki ir arī sodi. Personai, kas šķērso UK robežu ir jāspēj pierādīt savu somu satura un naudas izcelsmi. Un punkts!

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Protams, nepārsniedzot cigarešu limitus un nepārspīlējot, pastāv iespēja, ka neviens nepievērsīs šādam pasažierim uzmanību, ja tas ielido no ES valsts, ir ar ES pasi, bet tas tad, ja netiks pārspīlēts, ja būs pilna soma ar cigaretēm un visu iespējamo alkoholu, tas būs redzams, jo visas somas tiek skenētas bez izņēmuma, tās aposta arī narkotiku suņi, ja atvērs, tad konstatēs, ka akcīzes nodoklis nav nomaksāts ES un būs pamatīgas ziepes.

krokijs, pirms 11 gadiem :

katrs turas pie savas taisnības, divus gadus strādāju īrijā un visu laiku līdzi vadāju pa 10 blokiem un pie pārbaudēm man pat viņi tika atdoti, jo skanerī viņiem likās vairāk.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Vienkārši paveicās un nepētīja akcīzes markas, ja būtu sākuši pētīt sīkāk, tad varēja sanākt problēmas un nāktos ne tikai atstāt visus blokus muitā iznīcināšanai, bet arī maksāt sodu par kontrabandu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

janiss

+21

 
Visi ved bagāžā 2 blokus un bez problēmām.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

necik, tā ir kontrobanda,

pirms 11 gadiem  

krokijs, pirms 11 gadiem :

tā nav kontrobanda, tad tu gribi teikt, ja pati nopirksi bloku ar pīpiem jebkurā citā valstī un nedrīkstēsi prom braucot līdzi ņemt ? kontrobanda skaitās pēc kaut kāda konkrēta apjoma pārsniegšanas. šajā cilvēka jautājumā apjoms nav zināms.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 11 gadiem :

tieši tā ka kontrabanda, kaut piecas cigaretes

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.