Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Liene Pura

+523

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1864 skatījumi

Kas jāņem vērā izvēloties nomātu auto?

Auto un transports » Automašīnas

Pirmo reizi esmu gatava paņemt nomātu auto uz kādām 3 dienām. Kas būtu jāņem vērā, lai sevi pasargātu no liekām problēmām? Interesē Jūsu labā un ne tik labā pieredze īrējot automašīnu. Varbūt kāds var ieteikt iznomātājus Vidzemē vai Rīgā par saprātīgām cenām? Valmiera būtu idēāls variants.

Pirms 13 gadiem

Ir kādas atsauksmes par piche.lv?

Liene Pura, pirms 13 gadiem

Ir bijusi pieredze ar Rentgroup?

Liene Pura, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Rihards Roziņš

+1850

 
1) ja nemam no kada liela kantora cena liela bet nu var teikt ka nekas ipasi nemainās brauc kā brauc.. dažreiz ir limits uz nobraukumu dienaa ~500 km vai kas tāds.

2) ja nem no maza kantora vai privātā pirms sēšanās iekšā vajg safotogrāfēt mašīnu lai buktes redzamas un uzskaitiit visus bojājumus ( uz lapas un parakstiit abiem)... ( ir dažādi kantori daži kantori piedaavaa mašīnas taadus kaa profilus un tad var atķeksēt kur bojaajumi a ir arī kntori kuri vnk iedod atslēgas un nem brauc... un kad nodod masiinu tad skaidrojies...)

3) gan lieli mazi gan vidējie kantori bieži greeko uz to pilnas bākas likumu-> kā jau zinaat dačiks rāda uz +- pilna baaka kameer vel 10-15 litrus var iestūkēt... un ir taa kad tu nem no placa tev daciks rda pilnu bet kad nodod biezi vini grib aizshaut uz tanku lai liidz klikskim ielej....(nu jaa ir taada sant-pis..a bet tomeer)

un galvenais ja sačakarējas motors vai kas tāds vajag dabuut kaadu servisu kas pasaka ka tu neesi vainiigs... un uzraksta uz l

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pirms dažiem gadiem nomāju Golfiņu Rīgas centrā, tur uz katra stūra nav benzīntanku, nodevu auto nomai, viņi saka ka pietrūkst mazliet līdz pilnai bākai. Sāku taisnoties, ka lēju dīzeli līdz pašai augšai, tepat netālu. Izvairījos no maksāšanas 1 Ls par litru :))

Cik esmu skatījies, limiti ir visām autonomām. Viņi rēķina 500 km vidējo dienā. Ja vienu dienu nobrauksi 100 km, bet otru 800 km, sanāk vidējais 450 km dienā :)

Pirms kaut ko paraksta, ir jāizlasa rūpīgi autonomas līgums.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pasargāt sevi no «problēmām» nevar neviens. Jebkuru no mums rīt var sabraukt tramvajs.

Vienīgais, ko tu vari darīt, ir braukt uzmanīgi, nebraukt dzērumā, nespaidīt telefonu pie stūres utt. Galvenais jau ir nesadauzīt to mašīnu un laikā atdot atpakaļ, tad jau viss būs ok. :)

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

P.S.: Piebildīšu, ka, ja gadījumā tu to jau nezini, parasti nomātas automašīnas nedod šoferiem bez 2 (vai 3) gadu stāža. Kā arī, nomājot auto, rēķinies ar to, ka visticamāk, papildus ikdienas nomas maksai, tev būs jāiemaksā arī drošības nauda (parasti ap 50-100 Ls).

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Zin, švaki būs ar to tramvaja sabraukšanu... Tuvākais tramvajs vairāku desmitu kilometru attālumā.

Rihards Roziņš, pirms 13 gadiem :

nu drosiibas maksa vienmēr ir par to 2-3 gadi stāzu mazie kantori un privaatie ir izsalkusi ka beigaas piektriit tev dot mašīnu ( pirmo mašinu busu iireeju kad man bija kādi 1.5 gadi stazs)

Rihards Roziņš, pirms 13 gadiem :

vel dažiem kantoriem ir tads likums joks ka vini prasa vecumu 25 gadi.... smieklīgi ir tas ka vini šo problēmu atrisina sakot ka vari naakt ar kaada radinieka vai drauga pases kopju... tipa.. (tas ir smiekliigi jo uz tas pases kopijas neprasa lai butu notara apst vai pat uzrakstiitaa taa rindina kopets mna klatbutnee un paraksts)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Brauc kā parasti - vienalga kāds auto!
Nekas citādāks tas nav! Ja kāds Tev uztaisīs nepatikšanas, vai mašīna nobruks - tās lietas kārtos kantoris no kura iznomāji auto.
Nu bet ja būsi vainīga pati - diemžēl jārēķinās ar sekām...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oskars Nazars

+209

 
Sveika! Varu ieteikt ņemt jaunāku auto ar mazāk ekstrām,pats ņēmu Hynday Getz,ļoti laba un izturīga mašīna!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.