Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mikus Domkovs

+848

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2269 skatījumi

Mazda 626 kā pirmā mašīna, vai cits pirmās mašīnas ieteikums (japāņu jo lētākas)

Auto un transports » Automašīnas

Mazda 626 kā pirmā mašīna- Ekspluatācijas ērtums, izmaksas, kvalitāte, VIDĒJĀ CENA LATVIJĀ (cena par kuru var iegādāties samērā labu auto, bez baigākajām ekstrām), piemērotība Latvijas ceļiem, laika apstākļiem, vārīgākās vietas/detaļas un pārējais kas būtu jāņem vērā iegādājoties šāda veida mašīnu.
P.S
ieteikumi pirkt JAUNU mašīnu no salona vai kuras tirgus vērtība pārsniedz 2000Ls automātiski tiek novērtēta ka slikta atbilde. No šī raksta vairāk sagaidu citu pieredzes amaiņu utt

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars

+44

 
Si ir man jau tresa mazda 626,88. gads, kuru nopirku pirms gada. Gada laikå esmu ielicis 7Ls par savėrsuma regulėsanu, bet tagad ari pakalejiem amisiemir genoht, jo vairåkas reizes vedu graudus (apmėråm450-500kg, plus 2civėki). Protams ari elas maina, kuru veicu pats. Kad pirku, jau zinåju kur skatities, tåpėc pėc nopirksans remonts nebija nepieciesams. Es savu mazdu regulåri apkopju, sekoju lidzi elas limenim, pikråsoju apaksu, mazgåju utt.
Nopirku par 470Ls.
+neaptverami izturiga
+laba vadamiba (labas bremzes, paklausiga un preciza sture, preciza åtrumkårba, laba, komfortabla hadene.)
+praktiska (ietilpigs salons, bagaznieks)
+labs dizains (prieks gada)
+loti labas tuvås un tålås gaismas

- ruse
- neekonomiska (laicigi jåmaina gaisa filtrs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Mazda626 ir pat ļoti ok, komforts un vadāmība galvas tiesu pārāks par līdzīga gada vāciešiem. Skaņa salonā varēja būt mazāka, bet vienmēr jau var pagriezt skaļāk mūziku. Ja tomēr izdodas iekrāt vairāk, tad vērts ievērtēt 6. mazdu, kas jau ir nākamā paaudze - http://www.mazdapower.lv/mazda-6 tai pašai mazdai. Ja budžets ir ierobežots, tad tik pērc mazdu (iesaku 1,8 benzīnu) un būsi starā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

E Seglina

+63

 
Maniem vecākiem ir 626 Mazda. Laba, pietiekoši liela, ērta mašīna. Nekad nav pievīlusi paliekot "ceļa vidū". Lielākās problēmas un tēriņi laikam bija tad, kad kaut kas notika ātrumkārbai. Citu lielu remontu un problēmu ar viņu nav bijis. Brauktu varbūt ar viņu vēl tagad, bet beidzamajos gados sāka stipri rūsēt. Savādāk nokalpoja godam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

mana pirmaa bija toyota celica 92. zini ar dalaam bija taa ka originaalaas bija pat leetaakas nekaa ..kreisaas..vieniigaas raizes ellas maina, rokas bremze. pat motora siksnas kopaa ar uudenssuukni nomainiiju pa +-200ls. ja sanaak atrast labu tad veelaak pat negribas paardot. motors un ritoshaa ir vienkaarshi lieliski ( 2.0 16v )

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sandis Vanags

+261

 
mazda 626 nav ne vainas tikai detaļas dārgas. iesaku vw vai audi līdz 1997g izlaiduma. pie ir diezgan ertilēti,ekonomiski. un labāk benzīns, tiem mazāk problēmu. vienīgi nevarētu teikt ka tur ir ekstras

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.