Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 814 skatījumi

Neuzņem apgriezienus

Auto un transports » Automašīnas

Sveiki.Lieta tāda ka mazdai 626 2.0 16v DOSH pēkšņi neuzņem apgriezienus.Ka dod gāzi,motors noraustas un lēnam tikai uzņem gāzi.Vai nevar būt gaisa masas mērītājs? Jo ka tam atvieno štekeri,tad tas pats ir,bet vēl trakāk.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Parausti svečvadus. Man 626 Mazdai (tikai 1.6) bija tāda pati kaite un svečvads izrādījās beigts.

Audi A6 (2.0 benzīns) arī tas pats bija, bet tur gumijas truba kaut kur bija pušu. Rāva iekšā gaisu un maisīja ar degvielu neīstajās proporcijās.

pirms 9 gadiem  

♦Ruslans Kažmers♦, pirms 9 gadiem :

Ar svečvadiem,vis kārtībā,izgāju ar testeri cauri visiem un nekādi bojājumi nav.arī visas trubas pārbaudiju,nekādas plaisas vai pušumi nav.Jāvēd būs pie kompja,galīg nevar atrast vainu

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
A, ko dariit, ja beikts ?

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Majors yo

+1140

 
Ja noņemot gaisa masas mērītāju paliek vel trakāk, tātad vins iet. Ja nekas nemainītos, tad varbūt vins būtu beikts, bet šadi parbaudot, tu sačakarēsi vel vairāk to mazdu, jo nekadus stekerus motoram raut nost nedrīkst, kamer akumulators nav atvienots. Tur vis kas var būt beikts. Kloķvarpstas devējsm, sadales varpstas devējs, un arii citi devēji. Tikpatlabi visi devēji ir veseli, vnk kk kads vads ir pušu. Tev japiesledz ta mazda pie kompja, lai kk vairāk varētu secināt.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.