Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Reinis Sproģis

+615

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1367 skatījumi

vei neapmaksāts sods par neatļautu apstāšanos vai stāvēšanu uzrādās CSDD mājaslapā,tavā vadītāja kontā,pie neapmaksātajiem sodiem?

Auto un transports » Cits

Labdien.vai ir iespējams, ka CSDD mājaslapā,pie elektroniskajiem pakalpojumiem neuzrādās nesamaksāts sods par apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpumu? Lieta tāda,man uz mājām atnāca elektroniski sagatavota vēstule ar paziņojumu par nesamaksātu sodu ko esmu izdarījis 2010.gada 19.martā 20:21 Protam ka neatceros vai esmu tad tur bijis,bet jebkurā gadījumā tur ir atļauts stāvēt pēc pulkstens 20:00 cik atceros.šo vēstuli saņēmu pagāšnedēļ.Aiz stikla tīrāmajām slotiņām arī nēsmu saņēmis nekādu sodu.Vai tas varētu būt krāpniecības mēģinājums,lai pārskaitu naudu uz viņu kontu?kur varu apskatīt pārkāpuma fotto?esmu dzirdējis ka varu apstrīdēt tikai mēneša laikā,bet mēnesis jau apkārt.ko man darīt?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līga Rugēvica

+403

 
CSDD mājaslapā uzrādās visi neapmaksāties sodi!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.