Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Skatoties kā kurā autoskolā. Man ir studijas Spānijā un līdz ar to sanāk pārtraukt mācības autoskolā, bet līgums ar autoskolu ir 3 gadi, tāpēc mierīgs prāts, jo varēšu paspēt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Nav iespējams. Tev pa priekšu ir jāiziet obligātā apmācibā autoskolā, jānobrauc tās noteiktās braukšanas stundas. Un tikai tad tiec uz CSDD.

pirms 14 gadiem  

Ivo Kreicers ♣, pirms 14 gadiem :

Es esmu 2reiz gaajis autoskolaa , 1 reizi nepabeidzu jo salauzu kaaju, un otreiz biju spiests pie pashaam kursa beigaam braukt uz spaaniju, tagad man buus atkal jaamaksaa autoskolai, kaut arii vinja man nav vajadziiga?

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Domāju,ka jā. Man draudzene arī divas reizes pameta autoskolu un trešajā piegājienā ta pat dabūja par visu maksāt. Vienīgi ja tev no pēdējās reizes vēl nav gads pagājis, tad man liekas, ka tai autoskolā vismaz kursi nav jāiet. Tik eksāmens jānokārto. Kaut kādu laiku tu vari marinēties vienā skolā, bet cik īsti nezinu.

Ivo Kreicers ♣, pirms 14 gadiem :

nee, man liigumaa rakstiitais deriiguma terminsh ir beidzies...

Varbuut kaads zin vai spaanijaa nav iespeejams bez autoskolas iet kaartot eksaamenus?!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.