Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Mednis

+659

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2525 skatījumi

Gribēju pajautāt!!!

Auto un transports » Cits

Man te gadījums tāds ka paziņa nopirka T25 (laikam belarus ražojuma) traktoru, bet nesaprot kā viņu iedarbināt un kā noslāpēt (divaini vai ne).
Tāpēc ja ir kāds kas zin kā to izdarīt lūdzu uzrakstiet šeit.
Paldies jau iepriekš.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Ja neslāpst nost pēc rokas gāzes noņemšanas tad priekšā ātrumkloķim nākamais aiz reversa pie grīdas ir dekompresors,velkot uz augšu jānoslāpst.Aukstā laikā ieteicams startēt tieši ar dekompresoru,tiko uzstit dūmu tā aiztaisa dekompresoru.Tādā veidā nenobeigs tik ātri starteri un akumulātoru,vieglāk iegriezt motoru.

pirms 14 gadiem  

Jānis Ivanovs, pirms 14 gadiem :

Rokas gāze T25 atrodas labajā sānā pie labā stikla,nesajaukt ar jūgvārpsta kloķi,tas pārliekas tikai divos stāvokļos.Laigan Aija pareizāko atbildi jau uzrakstīja.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Labāk, lai viņš viņu nedarbina. Ja jau nemāk iedarbināt, tad pieļauju,ka arī nemāk braukt. Dievs sargi kaimiņu sētas :D:D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Traktoriem parasti ir tā saucamā "rokas gāze". Izskatās kā svira(kloķis) pie/zem stūres - uz augšu - pilna gāze uz leju - noslāpēts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Dzinējam vajadzīgs ir gaiss, degviela, izplūde. Jebkuru no tiem bloķējot noslāps. Iedarbināšanai arī, vajag akumulatoru (nejau tukšu) un padot strāvu uz starteri. Šitie traktori nav sarežģīti, paseko vadiem un šļaukām un sapratīsi. Nu ja tev motors saistās tikai ar "kaut kas tur rūc", nu tad sasauc draugus un kopā izpīpēsiet kas kur un kā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pirms jebkuras tehnikas ekspluatācijas ir rūpīgi jāizlasa tam pievienotais manuālis. Traktoram līdzi arī nāk rokasgrāmata un tajā sīki ir aprakstītas visas traktora mērierīces, instrumenti, tehniskie rādītāji, sākot no tā, kā traktoru iedarbināt līdz traktora izslēgšanai...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.