Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

bibīt`s

+818

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1502 skatījumi

Vai mašīnu var mazgāt ar pulverūdeni?

Auto un transports » Cits

Tātad, esmu nonākusi situāvijā; es mazgāju mašīnu. Priekša kā vienmēr bija ar mušu līķīšiem. Es ar mašīnas šampūnu mazgāju, bet nenāca nost, es veicu zvanu un man ieteica mazgāt ar pulverūdeni.
Es sajaucu pulverūdeni un devos mazgāt, ļoti labi nāca nost.
Bet tad pienāca klāt mšīnas īpašniece un pateica, ka mašīnu nevar mazgāt ar pulverūdeni, es pateicu ka var un turpināju mazgāt.
Un tgd man vajag pierādī to, ka mušu līķīšu no mašīnas priekšas var mazgāt ar pulverūdeni bet man vajag pirādījumus ka to var darīt, kādu rakstu, profesionāļa viedokli, jabko kas man var palīdzēt pierādīt savu taisnību.
Pāldies :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+923

 
Svešu auto ar pulverūdeni mazgāt nevajadzētu. Balina krāsu un ātri pievelk šmuci. Tā var ātri norauties pa seju. Tikpat labi var mazgāt matus ar pulverūdeni. Diez vai kāds šādu friziera rīcību uzskatīs par pozitīvu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Auto īpašniecei ir taisnība, ar veļas pulveriem, trauku mazgājamajiem līdzekļiem utml. labāk auto nemazgāt. Latviski nemanīju skaidrojumu, bet angļu mēlē pa pilnam, piemēram:
"Don't*use a household detergent to wash your car. This is one of the most common mistakes. Dish soap, laundry soap, and household cleaners are often too harsh to use on a caris paint. They can strip off the protective wax coating and possibly dull the paintis finish. A dedicated carwash formula, on the other hand, is formulated with a milder soap that doesnit affect the protective coating."

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Es arī mēģināju kādreiz ar pulverūdeni mazgāt velosipēdu. Beidzās ar to, ka krāsa palika pablāva un rokturi palika ķepīgi. Tā kā'kaut kas tur reaģēja. Auto neriskētu, bet ja tev bija viss kārtībā, nu mēģini.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sirga

+608

 
Priekšu - lukturus, bamperi un radiatora resti mierīgi var mazgāt. Tiem nekas nenotiks. Metāla daļas labāk ne - par to jau citi rakstīja. vajadzētu gan specificēt kas bija domāts ar pulverūdeni ;)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.