Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1586 skatījumi

Sveiki. Esmu dzirdējis par mašīnām, kuras var pasūtīt pa detaļām un ir viss pašam jāsaliek no pilnīgas nulles. Esat kaut ko dzirdējuši?

Auto un transports » Cits

ir mašīnas ,kuras var pasūtīt no ārzemēm pa detaļām un salikt pats. tie nav auto, kāds mēs varam nopirkt veikalā. Esat kaut ko dzirdējuši un kur varētu kaut ko tādu atrast? internetā meklēju, nevar atrast.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Jā ir tādi, bet vairums šo kitkāru ražotāju nav atbilstoši mūsu CSDD prasībām vienkāršā iemesla dēļ, ka tiem nav speciāla autoražotāja numura (sertifikācija, vienvārdsakot birokrātija). Pie tam no diviem lielākajiem kitkāru tirgiem ievest auto būs grūti. Pirmais ir ASV. Muitā aizies laba summa un piereģistrēt nevarēsi. Otrais - Lielbritānija. Piereģistrēt varēsi tikai, ja iepriekš reģistrēts citā EU valstī plus vēl tas, ka jāpasūta desmit viena modeļa auto, lai stūre "pareizajā" pusē būtu - tas ir piemērs, kad gadus četrus atpakaļ interesējos pie viena britu ražotāja.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Noskatījies Gāzi Grīdā??? :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Latvijā sistēma ļoti primitīva. Pat pašbūvētu piekabi autiņam nepiereģistrēsi. Likumdošana paredz, ka ar transportlīdzekļu ražošanu atļauts nodarboties sertificētiem uzņēmumiem, tā kā, kopš esam iekāpuši Airopā, minētās aktivitātes netiek akceptētas. Un ja pērk to igaunijas brīnumcāru, tad papriekš šo Igaunim jāliek reģistrā un tad varētu arī izdoties auto uz Latviju pārpirkt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
http://www.caterhamparts.co.uk/cms.php?id_cms=6
caterham piedāvā pirkt mašīnu pa detaļām un pašam salikt kopā. Lai veicas!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 
Nepiekrītu Uldim-tādas mašīnas ražo tepat Igaunijā! Izskatās pēc kaut kā vidēja starp kabrioletu un F1. Pilna iespēja oficiāli reģistrēt un piedalīties satiksmē. Tikai-cena-ūūūūūūūūūūūūū! Labāk nopērc prastu ''Mersedesu''!

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Konkrētāk, kā tik droši vari apgalvot, ka var reģistrēt? Gadus četrus atpakaļ CSDD solīja, ka varēs paštaisītās reģistrēt pēc noteiktiem noteikumiem utt, bet reāli neko neieviesa un tā noklusa tas viss, entuziasti devās uz Lietuvu, vēlāk krīze uznāca. Nav dzirdēts, ka CSDD būtu vienkāršojis to padarīšanu, bet varbūt kļūdos, krīzes gados neesmu interesējies. Pirms gadiem četriem vēl vajadzēja speciālu komisiju, kurai nebija skaidras robežas novilktas - līdz ar to pamats brangai korupcijai.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.