Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Cilvēks

+3646

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1089 skatījumi

sēņošana gps

Auto un transports » Cits

Braucot ar masinu seenjot vai ir kada programma ar kuras palidzibu var tikt atpakal lidz masinai? Tas ir domats, lai varetu iet dzili mezaa un pectam atves atpakal. Vainu kads signala devejs prieks automobila ar kuru var sakontakteties ar telefonu? Ir kadas idejas? Palidzat ludzu :)

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ja Tev ir viedtelefons, tad ideāli der endomondo. pie viena pateiks cik lielu gabalu nogāji, cik laiku patērēji, cik kalorijas sadedzināji un iezīmēs ceļu kartē. :)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja telefonam ir GPS, tad praktiski jebkura GPS lietojoša aplikācija to spēj. Iesaku Osmand, tai nu jau ir ļoti laba offline karte - tavām vajadzībām gan krietni par daudz, bet gan spēsi novērtēt arī citas priekšrocības.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es gan uzskatu, ka Latvijas mežos nav iespējams apmaldīties, pat ja aizved uz nezināmu vietu aizsietām acīm būs vajadzīgas vien pāris stundas, lai nokļūtu uz kāda ceļa, nerunājot pa stigām.
Apskatot plānotas sēņošanas vietas karti nevar būt problēmas atrast savu auto, ja nav galīgs topogrāfiskais idiotisms iestājies - neej pa apli un kaut cik skaties uz apkārti.
Bet, protams, ja telefonam ir GPS (un dažiem arī ja nav) ir iespējams to lietot, lai atrastu mašīnas atrašanās vietu vai orientētos.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Bāliņš

+5436

 
Kompass

pirms 10 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Ar pliku kompasu tālu netiksi, vajag arī apvidus karti, vai vismaz galvā plānu ar orientieriem - ceļiem/upēm/ezeriem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.