Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dumais Lācis

+7356

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2057 skatījumi

vai kāds ir zvanījis uz Latvenergo?

Bizness un finanses » Cits

Pirms dienas zvanīju šamajiem, kad pazuda elektrības piegāde Pļaviniekos - izbesījos spaidot pogas 1 - 2 -3 atbildot uz jautājumiem, kādā valodā vēlos runāt un uz jautājumiem, kādā jautājumā - par neapmaksātu rēķunu vai kāda cita jautājuma sakarā. Jautājums par elektrības atslēgumu nebija iekļauts. Izvilku aizvēsturisku telefonu bez strāvas no gultapakšas un zvanīju - rajons tumšs un man stāsta, ka pārslodze 12 naktī. Ļaudis esot darbinājuši fazoinvertorus vai naudas drukājamās preses.Varbūt aizliegt šamajiem izmantot elektroniskos autoatbildētājus?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
esmu zvanījusi ,uz bezmaksas tel,kur var pieteikt bojājumus vai kaut vai vienkārši uzzināt iemeslu un nu max nacās gaidīt 15 min kamer savieno ar operatoru,bet ja zvana uz parasto tel tad jā tur ir atbildētājs un tad var but ta ka dienakts laikā tikai Jums kā klientam atzvana...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
"Jautājums par elektrības atslēgumu nebija iekļauts"

Dīvaini - Numurs paredzēts tieši bojājumu pieteikšanai: 80200404.
Ir zvanīts un nekādu īpašu problēmu nav bijis.

pirms 14 gadiem  

Dumais Lācis, pirms 14 gadiem :

Latviešu valoda - 1, bojājumi skaitītājam 1, skaitītājs 5, cita veida 9.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

cita veida '' 9 '' ir jāspiež

pirms 14 gadiem  

Dumais Lācis, pirms 14 gadiem :

To sapratu - pēc tā neatbildēja - tikai izsaukuma signāls pienāca. Piedāvāju dienestam 112 pašiem izmēģināt - arī viņiem neizdevās.

Dzintra ** Kupča, pirms 14 gadiem :

Jāiet pie šiem ciemos !!!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Guntis Kalns

+4326

 
Kaut kad septembrī vienu dienu lauku mājās pazuda elektrība, tad zvanīju uz Latvenergo un bija cita problēma - lai pateiktu, kas noticis, viņiem vajadzēja zināt klienta numuru. Protams, ka visi dokumenti pilsētā un tādus ciparus neviens no galvas parasti neatcerās. Tad mēģinājām atrast vietu pēc adreses - atkal nekā. Tad visbeidzot pēc līgumslēdzēja uzvārda izdevās "identificēt abonentu" - izrādījās, ka viņiem sistēmā adrese bija kaut kādā neparastā secībā pierakstīta. Nav kā kādreiz - piezvanīja vietējam dispečeram un tur vīri rajonu pārzināja kā savu kabatu. Tagad visi bojājumi jāpiesaka tikai viņu dispečercentrā Rīgā.
Bet nu Latvenergo par godu jāteic, ka man pēc piecām minūtēm atzvanīja, pastāstīja, ka esot vidējā sprieguma līnijas bojājums (tātad ne es vienīgais bez elektrības) un brigāde jau esot ceļā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krišs

0

 

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.