Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1871 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, ir vajadzīga rentgenologa izziņa, kurā ir norādīts lūzuma apraksts un minēts, ka lūzuma vieta ir sastiprināta ar metāla plāksmi un skrūvēm. Pie šīs izziņas ir piestiprināms arī rentgena uzņēmums un uz izziņas ir jābūt ģimenes ārsta parakstam un zīmogam. Pie tam šī izziņa ir jātulko angliski un izziņa ir jāpiešuj pie tulkojuma un tulka parakstu jāapliecina notāram. Tulkojumu veic zvērināts tulks. Tikko vienu tādu izziņu tulkoju! Varu iztulkot un apliecināt pie notāra arī jūsējo. T. 2713 5560.

pirms 14 gadiem  

kaspars saukums, pirms 14 gadiem :

khe khe khe labi izdomāts

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Diez kam vinja ir vajadziiga, ja neviens skeneris lidostaas nekjer kjirurgjijaa izmantotos metaalus. Cilveekam bija kaajaa metaala plate ~5cm gara un 13 skruuves, nekad neviens neko neteica. Motociklistam bija saskruuveets celis, ribas un plecs un arii mieriigi staigaaja cauri lidostaam utt..

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Visās lidostās netiek izmantoti vienādi metāla detektori un rentgena skaneri, katrs no tiem reaģē citādāk! To, ka šāda izziņa ir nepieciešama apstiprinās jebkurā lidostā. Ja izziņas nav vai tā nav pareizi noformēta, tad ir visas iespējas nokavēt reisu un palikt mājās vai vēl ļaunāk nokavēt reisu uz mājām un palikt bez iztikas līdzekļiem ārzemēs.

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Un cik ir gadiijumi, kad shaadi metaali ir konstateeti? Tas pat nav iisti metaals, kurus ir aizliegts ienest lidmashiinaas..

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.