Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4689 skatījumi

Ko man vajadzētu darīt lai pārceltos uz pastāvīgu dzīvi Kanādā?

Ceļošana » Cits

Man ir 21 gads, ir vidējā izglītība. Kanādā vēlos atvērt savu biznesu un vienkārši dzīvot.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Antons

+4839

 
Pastāv vairāki veidi.. Viens no tiem ir, ja Tevi kāds uzaicina - kā piemērs varētu būt Tavs nākamais darba devējs. Caur netu vari pameklēt darba piedāvājumus Kanādā, vari mēģināt sazināties, aizsūtīt CV. Kaut gan, ja Tev ir 21 gads, visticamāk Tev nebūs pietiekama pieredze, lai darba devējs tā riskētu un aicinātu Tevi uz turieni. Vēl cik atminos ir iespēja dabūt atļauju tur atrasties pāris gadus - ja šajā laikā atrodi darbu un iestrādājies, iespējams, ka varēsi arī pagarināt šo termiņu. Katrā ziņā Tev nepieciešami pietiekami lieli iekrājumi, lai Tu vari pierādīt, ka spēsi tur izdzīvot arī, ja nedabūsi darbu. Vislabāk sazinies ar Kanādas vēsniecību.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kanāda nav Eiropas Savienība, līdz ar to vienkārša biļetes iegāde un pārcelšanās uz dzīvi Kanādā nav iespējama. Lai pārceltos uz dzīvi Kanādā jums būs vajadzīgs kāds nopietns pamatojums, kas jums šādu iespēju pavērs. Tā, kā nedzīvojat kara apdraudētā totalitārā režīmā un nevarat pretendēt uz bēgļa statusu, tad visvienkāršākais ir atrast sev sievu, kas ir Kanādas pilsone vai arī iestāties Kanādas augstskolā vai, ja esat ļoti pārticis, varat iegādāties Kanādā īpašumu vai investēt Kanādas uzņēmumā, kas jums dos tiesības saņemt uzturēšanās atļauju.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.