Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ivo Isakovs

+45

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1268 skatījumi

Darbs ārzemēs!

Ceļošana » Cits

Labvakar!
Es gribēju Jums jautāt par darba iespējām ārzemēs.
Gribētu strādāt, taču nav līdzekļu sākumam, biļetei un dzīvošanai pirmajām divām nedēļām (cik saprotu naudu izmaksā katru otro nedēļu).
Tātad jautājums ir tāds, vai ir kāda firma, kas piedāvā nopirkt biļeti un atsūtīt piemēram uz e-pastu, kā arī atvēlēt naudu sākumam un pēc tam no algas atvilkt.
Paldies

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Par kadam arzemem iet runa? Piem.anglija katru nedelju bija man alga...car agenturam maza jega braukt labak tur pat uz vietas meklet agenturas...un ja dabon darbu jau divas nedeljas tad tas jau skaitas loti labi! Un ka vnm galvenais lai ir sakari tev taja galaa, savadak cik atri aizbrauksi tik atri atmuksi atpakal!!!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Darbā iekārtošanas biroji kāš naudu no klientiem, nevis izsniedz tiem aizdevumus. Ja nav iespējas aizņemties no radiem vai draugiem,tad vienīgi vari ņemt kādu patēriņa kredītu bankā. Bet nez vai dos,ja tev nav darba. Anglijā vai Īrijā ja nav pazīstamu,arī vari neko nedabūt - cik pliks aizbrauksi, tik arī atbrauksi. Varbūt labāk sameklēt darbu ārvalstu darba piedāvājumu portālā, viņi veic arī intervijas pa telefonu, un ja tev būs dabrs sarunāts, tad ir kaut kāda jēga braukt.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.