Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ePakalpojumi

+132

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 2145 skatījumi

Kā elektroniski noskaidrot, kāda informācija par mani ir valsts rīcībā?

Datori un internets » Cits

Dati par fiziskām personām tiek uzkrāti dažādās valsts informācijas sistēmās, ko valsts iestādes izmanto ikdienas darbā. Kā elektroniski noskaidrot, kāda informācija par mani ir valsts rīcībā?

Pirms 14 gadiem

Bezmaksas informācija par personu portālā www.latvija.lv (pieejama ar portālā piedāvātajām internetbankām, Mobilo ID vai e-parakstu) Sadaļā E-pakalpojumi iespēja pieprasīt informāciju šādos e-pakalpojumos: 1) "Mani vai manas pārstāvētās personas dati Iedzīvotāju reģistrā" – iespēja uzzināt, kādas ziņas par personu, tās nepilngadīgo bērnu, aizbildnībā vai aizgādnībā esošo personu ir iekļautas Iedzīvotāju reģistrā; 2) "Mani dati pašvaldībā" - Rīgas un Ventspils pilsētas pašvaldība sniedz pa

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

3) "Manā īpašumā deklarētās personas" - iespēja iegūt informāciju par personas nekustamajiem īpašumiem un iedzīvotājiem, kuri tajos ir deklarējušies; 4) "Mani dati kadastrā" - iespēja saņemt no Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas aktuālos kadastra teksta datus par personas nekustamajiem īpašumiem un būvēm.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

Bezmaksas informācija par personu portālā https://e.csdd.lv/ (pieejama ar reģistrētu e-pastu un paroli vai e-parakstu, vai Mobilo ID) Iespēja saņemt informāciju par personas transporta līdzekli, vadītāja apliecības datiem, pārkāpumu uzskaites punktiem, saņemt vienas dienas braukšanas atļauju u.c.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

Bezmaksas informācija par personu portālā http://www.zemesgramata.lv/ (pieejama ar e-parakstu) Iespēja saņemt informāciju par personas nekustamajiem īpašumiem. Bezmaksas informācija par personu portālā https://www.epakalpojumi.lv/ (pieejami ar portālā piedāvātajām internetbankām vai e-parakstu, vai Mobilo ID) Iespēja saņemt informāciju par nekustamā īpašuma nodokli.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

Bezmaksas informācija par personu portālā http://www.lursoft.lv/ (pieejama ar portālā piedāvātajām internetbankām) Sadaļā "Mani dati valsts reģistros" iespēja apskatīt par personu uzkrāto informāciju - mani amati, dalības, paraksti, traktortehnika, komercķīlas, ganāmpulki, nederīgie dokumenti, mani dati UGF u.c.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

Bezmaksas informācija par personu portālā https://www.eriga.lv/ (pieejama ar portālā piedāvātajām internetbankām vai izsniegto lietotājvārdu un paroli, vai e-parakstu, vai Mobilo ID) Sadaļā "E-pakalpojumi privātpersonām" iespēja izmantot tādus e-pakalpojumus kā Bērnudārza rindas, Mani dati pašvaldībā, Nekustamā īpašuma nodoklis u.c.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • -5

    balsis

Sandis B.

-720

 
Daži varianti, http://fawgame.com/?rf=496e74656c vēl var pameklēt googlee vai yahoo.

pirms 14 gadiem  

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem :

te jau nevarēs! :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.