Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars Zāle

+20

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1927 skatījumi

FLATRON W2486L Monitora kopsana

Datori un internets » Cits

Ar ko var notirit so LED Lcd displeju ? Brillu lupatinas ir tadas miikstas , speciali brillu virsmai , zinu ka ar tadam var , jo speciali taisitas lai pec iespejas mikstakas, bet kadas specialas lupatinas ari ir ?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja nesaproti, ar ko atšķirās LED no CCFL fona apgaismojuma http://en.wikipedia.org/wiki/Backlight#LED_backlights ir ilustrācija un detalizēts apraksts par šīs tehnoloģijas plusiem un mīnusiem.

pirms 14 gadiem  

Kristaps Birzinsh, pirms 14 gadiem :

f**k

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Datorveikalos ir nopērkamas speciālas mitrās salvetes LCD ekrānu tīrīšanai.

http://www.salidzini.lv/search.php?q=LCD+wipes

Bet vispār LCD monitoru displejiem ir īpašs aizsargpārklājums, kuru var tīrīt pat ar grīdas lupatu (tas gan nav ieteicams, protams).
Ja nav vēlēšanās (vai budžets neļauj) iegādāties speciālos tīrīšanas līdzekļus, var izlīdzēties ar tīru, viegli mitru, mīkstu kokvilnas lupatiņu (piem. gabalu no veca T-krekla).

pirms 14 gadiem  

Kaspars Zāle, pirms 14 gadiem :

http://www.lg.com/uk/it-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp seit ir redzams mans monitors , ka jau mineju LED Lcd , bet tas lupatinas kuras ir dotaja linka tas ir domatas LCD , un cik zinu vinas ir mitras , zinu ka sim monitoram nevajadzetu neko mitru un vajadzetu pec iespejas ko mikstaku , nevelos vinju sabojat :(

Kristaps Birzinsh, pirms 14 gadiem :

Tam nav nozīmes - "LED LCD" ir mārketinga termins, kas nozīmē, ka tas tāpat ir visparastākais šķidro kristālu displejs, vienīgi fona apgaismojumu nodrošina gaismas diožu matrica, nevis fluorescences spuldze. LCD displeja pārklājums šim ir tāds pats kā visiem normāliem LCD monitoriem (arī portatīvajos).
Neviens jau Tev nesaka, ka vajag pieliet viņu ar Domestos - bet kā gan savādāk Tu notīrīsi tos ēdiena traipus, mušu kakas un citus pleķus, kuri pilnīgi neizbēgami radīsies lietošanas procesā?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.