Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

cherry

+45

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1755 skatījumi

vai datorā arī ir tādi "mazie" vīrusi kurus parastie antivīrusi neatrod? tādi kā nod32, avg utt

Datori un internets » Cits

esmu dzirdējis ka ir tādi vīrusiņi kuri nekā pārāk ļauna nedara, noslogo operatīvo utml un viņus nopietnie antivīrusi neatrod, bet laika gaitā ja dzīvo kopā ar internetu, to sakrājas diezgan daudz, tātad es gribētu zināt kā var pārbaudīt vai viņi datorā ir un kā no viņiem tikt vaļā?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Antivīrusi ļoti bieži ignorē spyware un adware, ko cilvēki nereti kļūdaini sauc par "vīrusiem". To detektēšanai (papildus acīm) un likvidācijai ir speciāli rīki.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tie mazie vīrusi ir un būs, tu viņus nekādi neatradīsi ar bezmaksas antivīrusiem!!! Ja gribi lai vīrusi neapciemo tavu datoru tad slēdz nost internetu!!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Katrs antivīrus kaut ko neredz un atstāj.Kādu laiku izmantoju Nod32 un AVZ4,ko nod32 neredzēja to avz4 pagrāba.Nu jau gadu nelietoju antivīrusu bet izmantoju tikai AVZ4.Kad sāk piebremzēt tad palaižu lai pastrādā.Nav labākais bet samērā ciešams.Ir protams draza no kuras nevar atbrīvoties.

pirms 13 gadiem  

Pāvels, pirms 13 gadiem :

"Ir protams draza no kuras nevar atbrīvoties." Nevarēt un nemācēt ir dažādi termini. Lūgums nejaukt!

Jānis Ivanovs, pirms 13 gadiem :

" Nevarēt un nemācēt ir dažādi termini. Lūgums nejaukt!-Protams,piekrītu tam un daudzas lietas nez vai katram būs pa spēkam iemācīties.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Izklausās pēc urban mīta, kurš radies no patiesības, bet apaudzis ar pasaku tēliem. Neviens antivīruss nav 100% garantija, ka nebūs nekad neviena vīrusa uz datora. Un tāds jēdziens, kā mazie vīrusi ir interesanta ideja, bet tikai pasaku stāstīšanai. Ja ir kaut vai kāds antivīruss, kas tiek apdeitots regulāri, nekrāsies tev vīrusi kaudzēm. Kāds var gadīties, pie jebkura antivīrusa.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

AVG antivirus , pat vajus(mazinus) virusus atrod,pat tadus kas atrodas pie windows mapee arii system32, bet nevajadzetu tos dzest jo var pasliktinat pc lietosanu, labaak nod32 tas vsmz dzes specigus virusus

pirms 13 gadiem  

Pāvels, pirms 13 gadiem :

AVG atrod ļoti mazu daļu vīrusu un arī tad, kad tie jau izvarojuši sistēmu un savilkuši savus kolēģus. Jāiztīra ir visus vīrusus, dators sāk gļukot tikai tad, ja tos tīra nemākulīgi. Kā jau esmu teicis - ir nācies tīrīt ļoti daudz kastes, kuras ir "sargājuši" tādi populāri antivīrusi, kā AVG un AVAST! Visām tām kopīgs tas, ka vīrusi jau sistēmu noveduši līdz teju nelietojamam līmenim bet AVG/AVAST izliekas, ka viss OK, vai izvācis tikai kādus 3 inficētus failus!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.