Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars Sarigins

+219

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 5918 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Niks

+120909

 
Kaut vai Paint/Molbertā:
Edit - Paste From
select
File - Save As

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
Photo collage maker. No free soft. Paskaties te, varbūt kādai būs trial. http://www.google.lv/search?q=photo+collage+maker&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lv:official&client=firefox-a . Sorry, varētu daudz vairāk ko veikt lietas labā, bet - THANKS.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja Tev ir ,,Photoshop,, programma (ja nav,ieinstalē) tad,ja vēlies vienu bildi,kur nesaplūst visas kopā,bet katra ir atseišķi,bet vienā kopējā,spied augšā FILE->OPEN (izvēlies savas 4 bildes) vienai no bildēm sāc IMAGE->CANVAS SIZE šei tabulā izvēlies izmērus uz kuru pusi vien gribi,paplašināt bildi.Tad ar instrumentu (kreisajā sānā) MOVE TOOL(V) pārejos attēlus saliec bildes paplašinājumos. Kad viss gatavs,tad nospied augšā LAYER->FLATTEN IMAGE un viss.
Ja vēlies sapludināt visus attēlus kopā,un no katra izdalīt kādu detaļu,tad FILE->OPEN (izvēlies bildes) ņem vienu par pamata bildi, ar MOVE TOOL(V) rīku uzliec pa virsu tai otru (izmēru var koordinēt IMAGE->IMAGE SIZE) tad LAYER->LAYER MASK->REVEAL ALL izvēlies rīku (kreisajā sānā)BRUSH TOOL(B) augšā izvēlies otas diametru pie Brush,kā arī cik lielu caurspīdīgumu pie Opacity un Flow (sāc ar 100%,otu izvēlies ar izplūdušām malām) ja kaut kas par daudz izdzēšas tad apmaini kreisā malā kvadrātiņa krāsu SET BACKGROUND (FOREGROUND) COLOR

pirms 13 gadiem  

Alberts Ūdris, pirms 13 gadiem :

turpinājums.....un piekrāso atpakaļ izdzēstās vietas, beigās tāpat LAYER->FLATTEN IMAGE, un uz šā attēla liec nākamo bildi,kā sākumā...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.