Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Imants Brokāns

+151

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1509 skatījumi

Kā atgūt veco Windows XP?

Datori un internets » Cits

Sveicināti, man gadījusies problēmiņa ar Windows XP Profesional SP2! Kādu dienu attīrīju vecos cietos diskus no nevajadzīgiem failiem un droši vien izdzēsu ko patiešām svarīgu, jo nākošreiz, slēdzot datoru iekšā, kompis apstājās uz melna ekrāna un deva tikai iespēju …-"Press any key if you want boot from cd"! Sistēmas diskam nemaz neskāros klāt, tāpēc īsti nezinu, kas par vainu! Jau esmu ieinstalējis pa jaunu Windows Xp uz cita diska, bet problēma paliek, ka vēlos tikt pie vecajiem failiem, kas iet caur My Documents, bet tie, cik zinu ir pieejami tikai ejot caur veco Windows! It kā vecie sistēmas faili ir neskarti, bet īsti atrisināt šo nevaru! Lūdzu palīdziet!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Lai piekļūtu pie dokumentiem nevajag windows - tie atrodas (partīcijas burts):\documents and settings\(lietotāja vārds)\my documents

pirms 13 gadiem  

Imants Brokāns, pirms 13 gadiem :

Bet tur izmet "Access is denied".

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Būsi izdzēsis windows boot failu (ntldr). Ja nebūtojas windows, ieliek instalācijas disku, startē repair konsoli, - dabū ko līdzīgu DOSam. Tad palaiž fixmbr. http://askbobrankin.com/fix_mbr.html

JanKa, pirms 13 gadiem :

Jāpārņem ownerships - http://support.microsoft.com/kb/308421

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

ka pieeja liegta, to saprotu. Instalācijas knifu kautkas nav zinājis, lai tiktu pie admin piekļuves. Bet kapē SP2 nevis augstāk? Apdeitojas taču! Taisi augšā repair, C:/rekvizīti/drošība utt..te jau vesela enciklopēdija piespēlēta. Šinī gadījumā būs pieeja Visām sistēmdiska mapēm, ja noveiksies. Ja ne, system volume information tomēr būs nepieejama. Ar to tad atsevišķi "jārunā", bet Tev ar nav vajadzības.

Imants Brokāns, pirms 13 gadiem :

Ja godīgi- vēlos atgūt veco windows XP!!!! nu nevar viņš tā vnk pazust!!! Un es atvainojos par kļūdiņu man ir Service Pack 3!

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

nu..laikam kužinādamies būsi nejauši aktivizējis kādu "zvēru". Tagad Tev atliek vai nu repair, vai kāds LiveCD ar iestrādātu windu.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

LiveCD vajag labāk bez Windas, visādas muļķības tur ceļā saliktas. Praktiski jebkurš Linux LiveCD tiek pie standarta Windows datiem. To pašu Ubuntu LiveCD instalācijas disku palaidīsi, tiksi pie saviem datiem, pārkopēsi un varēsi arī jaunu Windows likt, veco izdzēšot.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.