Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 3 balsis
  • 1233 skatījumi

Ka ieinstalet Logitech G7 peli?

Datori un internets » Cits

Tatad kautkur skapi uzraku 2005 gada Logitech G7 Cordless Laser Mouse, ko man pirms kadiem 3 gadiem uzdavinaja krusttevs. Taka mana veca pelite man apnikusi un nolietojusies, un G7 skaitas gaming mouse kurai ir vairak pogu, un vieglaka vadiba nemaz nerunajot par to ka vina ir diezgan kruta salidzinajuma ar manu veco peliti, un ar G7 butu daudz vieglak pavadit manas nebeidzamas stundas briniskigaja World of Warcraft pasaule nolemu tomer nomainit peliti, un kamer jus izlasijat so 1 teikumu esejas garuma esat paspejusi jau noskatities 2 video tik loti informativaja majaslapa pornhub.com, un es jau gandriz esmu izterejis visu burtu limitu, tapec labak atrak kersos pie lietas un ja saja teikuma es izmantoju loti daudz un.

Seit var noladet G7 instalacijas programmu http://www.logitech.com/en-us/428/163?softwareid=4338&osid=1&section=downloads un seit var redzet ka ar to jarikojas http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/9951/kw/Install . Man bus jaturpina komentaros.

Pirms 13 gadiem

Diemzel ka jus redzat man beidzas burtu limits stastot manu stastinu. Un jau atkal man bus jasak ar Tatad. Tatad es abus ieienstaleju un izlasiju. Sekoju instrukcijai un peknsni izlec tads ka error, kurs spiedz, ka vinam nav pievienots Cordless Reciever, kautvai tas jau ir iesprausts USB porta. Vai kads kuram jau ir G7 vai kads, kurs to zina ka pieslegt to varetu man izstastit caur skype? meklejiet ka straiker97 vai npe3uk. Un kamer es so visu uzrakstiju es zaudeju vairakas minutes no WoW

unknown (Google), pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Šitais jautājums mani cepī... :DDDDDDDDDDDDDD

Šie gabali mani nogalināja:
1) butu daudz vieglak pavadit manas nebeidzamas stundas briniskigaja World of Warcraft
2) kamer jus izlasijat so 1 teikumu esejas garuma esat paspejusi jau noskatities 2 video tik loti informativaja majaslapa pornhub.com
3) Un kamer es so visu uzrakstiju es zaudeju vairakas minutes no WoW

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.