Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

KRIŠS

+172

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1864 skatījumi

Kā idzēst WINDOWS XP vai iztīrīt HDD?

Datori un internets » Cits

Tātad man ir pavisam vienkārša problēma kas izvērsās virs mana datoriķa līmeņa, tātad problēma sākas pavisam vienkārši es noķēru vīrusu un parcik man dators pārbasts ar visādiem mēsleim ,tad es domāju kad iztīrīšu visu C:\ disku, biju domājis kad tas viss notiks kad es instelēšu jaunu WIndowsu, bet kad es instelēju windowsu, tad viņš man prasija keygenu kuru es protams nezināji, tad man viņš lika restartēt datoru, tā es arī izdarīju un kad slēdzās iekšā bija raksīts kkas līdzīgs šim "To open files in cd press F6" vai kaut kas tamlidzīgs, tad es uzspiedu to F6 un viņš man sāka instelēt windowsu lika izvēlēties C:\ vai D:\ diskā es paņemu C:\ tad tur viss ieinstelējās un restartējās dators un kad slēdzās iekšā tad man jau bija 2 windowsi, tad nu labi es iegāju tajā jaunājā, bet tur viss bija tukšs, tad es restartēju datoru un iegāju atpakal tajā windowsa kurš visu laiku bija un domāju parcik man nesanāk neko pārinstelēt, tad uztaisīšu RECORVERY ar ActronisTrueImage, bet nesanāca, jo 2WIN

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Niks

+120909

 
Gandrīz jebkur OS instalēšanas sākumā piedāvā dzēst esošās partīcijas, veidot jaunas un veikt to formatēšanu.
Ja to izdarīsi, viss virsrakstā prasītais būs paveikts.

http://datuve.lv/raksts/1385/Windows_XP_instalesana,_tiem,_kas_to_vel_nav_darijusi
Šajā solī mēs varam sadalīt cieto disku vairākās daļās, ja ir tāda nepieciešamība.
1. Ja ir jau kādas partīcijas, ar <D> (nākamajā logā - <L>) varam izdzēst tās.
2. Ar <C> varam izveidot jaunas partīcijas, kur pēc <C> nospiešanas jāievada vēlamais diska sadaļas (partīcijas) lielums megabaitos, tāpat varam izveidot otro un ... sadaļu.

pirms 13 gadiem  

KRIŠS , pirms 13 gadiem :

Paldies, par paskaidrošanu, bet viss sanāca pašam tieši pirms tavas atbildes, bet tagad sākās citas problēmas, jo nevaru nekādies tikt pie i-neta.. :/

KRIŠS , pirms 13 gadiem :

Nežēlīgi liels tev paldies, palīdzēji man perfekti.. :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Edmunds

+1404

 
Nez kāpēc man liekas, ka tavs Windows bija arhivēts, jo parasti pirmais, ko izdara Windows XP CD, viņš automātiski atarhivē failus, kuri nepieciešami instalācijai. Bez tam, parasti pirms Windows instalēšanas vienmēr parādās izvēlne, kurā setups piedāvā formatēt doto partīciju, vai atstāt visu kā ir. Varu tev uzlikt savu Windows XP, ja dzīvo Rīgā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

krokijs

+18181

 
c: diska tīrīšana ir formatizēšana !!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.