Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Indra (I.T.)

+14935

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3052 skatījumi

Mājdzīvnieku būru meistari

Dzīvnieki » Cits

Vai kaut kur Latvijā ir atrodams kāds mazo mājdzīvnieku būru meistars, kurš pēc individuāla pasūtījuma ir spējīgs izgatavot būri, izmantojot tikai dzelzs režģi un plastmasu? Man nav vajadzīgi piedāvājumi, kur būra pamatā ir koks, jo to ir grūti tīrīt un tas ātri pievelk smakas.
Vislabāk, ja būri var pagatavot no metāla režģa un stāvus /kasti no plastmasas lēzenām kastēm/plāksnēm.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Jansons

+2473

 
jebkursh metinaataajs tev var paliidzeet ja tu uzziimee visu kaa vajag.. un ietaupiisi lieku naudu kuru tu samaksaasi pa tur nezin kaadu kvalitaati...

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Metināšana ir štrunts, lielākā problēma ir plastmasas kaste un stāvi

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gints Milliņš

+252

 
Ieej savā profilā, kur ir "Mani jautājumi", atrodi sevis sniegto atbildi un noklikšķini uz paša oranžā jautājuma un atbilde rokā

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gints Milliņš

+252

 
Domāju, ka vari pameklēt vai apzvanīt zemnieku saimniecības, kas nodarbojas ar trušu, vistu, paipalu vai kādu citu dzīvnieku audzēšanu, domāju, ka viņi savus būrus remontē paši un tur atradīsi arī piemērotu roku pāri, kas par simbolisku samaksu tev palīdzēs izremontēt tavu būri vai ieteiks kādu speciālistu, kas tev jaunu pagatavos, jo, domāju, viņiem pašiem būri nerodas no zila gaisa. Lai veicas.

pirms 14 gadiem  

Gints Milliņš, pirms 14 gadiem :

Man patika tava iejūtīgā atbilde tai 9 gadīgai meitenītei (lai gan nojaušu, ka tur bija "viltvārdis"). Tev tiešām varētu būt dotības uz psihologiem. Man pašam aug divi mazi ķipari un šis jautājums, proti, kā būt pēc iespējas saudzīgākam pret saviem mazajiem? mani ļoti nodarbina ikdienā un ir aktuāls. Lai gan apzinos, ka tad, kad ies skolā mazajiem būs grūtāka dzīve, jo pasaule ne vienmēr ir tik atsaucīga, kādi varam būt mēs vecāki (ideālā gadījumā). Tāds maziņš komentāriņš.

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Ja tik es atcerētos, par ko tur bija runa :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.