Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gita Logina

+995

 
  • 6

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1776 skatījumi

kaa lai paliidz tuvam,miilam cilveekam alkoholikim?

Ģimene un attiecības » Cits

esmu dzirdeejusi par atbalsta grupaam u.c saapiigi skatiities kaa cilveeks dzen sevi postaa.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Pašam arī ir pa spēkam, galvenais neķert kreņķi, jāatrod tikai sakne, jācenšas mainīt vide_Neesmu redzējis, ka Dievs kādam būtu pudeli atņēmis_

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Mārīte Hanna

+1145

 
...personīgi man arī ir ģimenē alkoholiķi. tagad pēc nu jau vairāk kā 20 gadiem esmu sapratusi,ka palīdzi kā gribi, bet tomēr jau tikai un vienīgi pats sev var palīdzēt. ja gribēs,tad palīdzēs.ja ne,tad ne. mūžīgā čīkstēšana par visu,lai tik alkoholiķim visu noliek gatavu. katrs tomēr dara kā viņam labāk patīk un kā ir izdevīgāk. un par tām atbalsta grupām...nu nezinu nezinu...ģimenes cilvēks bija uz kārtīgu trīs mēnešu ārstēšanos. pamatīga nauda iztērēta. padzīvojis savādākā vidē. atgriezās mājās. tā prātīgi padzīvoja septiņas dienas. un sākās viss no gala. vecie čomi...un beigās visa viņa centība...mēslainē. te nu tiešām ir Jāgrib mainīties,lai būtu kāds pozitīvs rezultāts. tas viss ir ļoti sāpīgi. svarīgākais ir sev domāt pozitīvi un ari rīkoties pozitīvi. ļoti grūti,ja līdzās ir cilvēks kuram par savu dzīvi nospļauties. ja viņam pofik, tad kāpēc gan mums būtu jātērē sava enerģija,lai viņam palīdzētu. lai jau dzīvo kā dzīvo.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Vai kāds no malas spēj tā vienkarši --NĒ es pats esmu bijis nodzēries līdz baltām pelītēm un visi tuvinieki un draugi man teica un mācīja ka nevaig slīkt alhaholā bet tas vis ir pie vienas vietas ,ir tikai viena doma KUR VIENU DABŪT, laikam jau pašam ir kaut drusku jadraudzējas ar savu galvu, kad tu sāc skatīties uz sevi no malas un aptvert cik tu dzerdams atņem saviem mīļajiem mīlestību laimi un galu galā labklājību un vis tikai tapēc ka vērtē to sūda pudeli augstāk par visu pārejo, man pa laimi tas pieleca, tas nenozīmē ka tagad esmu pilnīgs atturībnieks-- nebūt nē, bet bez problēmām varu sevi savākt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

jā. tas ir skumji to noklausīties, man arī ir ļoti traka situācija - pats tu šai lietā nevari darīt neko, tikai iet ciemos pie tā cilvēka, palīdzēt ar sadraudzību un jeb kāda veida izpalīdzēšanu ar pārtik, jeb ko citu.
Galvenais nekad nepadodies, lai arī cik sliktā stāvkolī cilvēks neatrastos, šeit ir jābūt beznosacījuma mīlestībai.
nevari domāt ka cilvēks mainīsies tevis dēļ - viņš var mainīties tikai pašam gribot.
Un uz šī jautājuma vienīgā atbilde ir - Dievs, kas spēj dziedēt cilvēku.
Jo viņam pašam, tas nav pa spēkam (diemžēl)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Guntis

+535

 

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

ja jus dzivojat viena maja tad varbut kad vins noperk alu paslep vinu!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.