Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1745 skatījumi

Vai sievietes ir tie paši veči, tikai ar dažiem savādākiem orgāniem?

Ģimene un attiecības » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

dārgie vīrieši, palasiet zinātnisko literatūru, cilvēka embrija veidošanās pašā pirmsākumā ,pilnīgi visi ir no sieviešu dzimtes, tālāk tikai no y hromosomas veidojas vīriešu dzimtes pārstāvis, tādēļ vīriešiem ir krūšu gali

pirms 14 gadiem  

Valdis P., pirms 14 gadiem :

Dārgā sieviete, bez literatūras zināms, ka visi esam sievietes, tāpēc mums patīk sūkāt krūšu galus!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nē, zini, sievietes ir cilvēka labākie draugi!

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Protams, ka tas pats cilvēks vien ir, tikai daži orgāni atšķiras. Un daži orgāni ir praktiski viss - arī asins un miesas sastāvs, smadzeņu funkcionēšana utt.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Nu asins sastāvs un orgāni neatšķirās, tie ir tādi paši kā vīriešiem, izņemot reproduktīvos orgānus un domāšanas un uztveres atšķirības. Vīrieši visu uztver analītiskāk, savukāt sievietes paļaujas uz intuīciju un emocijām.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Dita Sun

+43

 
Manuprāt.... Skaidrs, ka nē. Vai tad vecis var būt sieviete ? Adīt, gatavot, tīrīt māju, auklēt bērnus utt. ? Noetikti. :D
Sievietei un vīrietim pilnībā savādāka uztvere, intereses, vērtības, vajadzības, raksturs, hormoni, fiziskais un garīgais līmenis. Vēl pie tam vīrieši no sievietēm par pāris gadiem atpaliek pat tad, ja vecumi ir vienādi. Sievietes attīstās ātrāk visas jomās. Vismaz pusaudžu vecumā tas tā ir. Un sievietēm sekss nav galvenais .. ;D

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Dita, neglaimo sev! Pēc savas garīgās un fiziskās attīstības vīrieši no sievietēm neatpaliek un ar mājas tīrīšanu, bērnu audzināšanu un auklēšanu nodarbojas arī tēti, ne tikai mammas. Mūsdienās tēvi pat saņem bērna kopšanas atvaļinājuma naudu, kamēr māte strādā un tiek ar bērniem galā ne sliktāk kā sievietes.

Dita Sun, pirms 14 gadiem :

Nu Tu jau sev nemaz neglaimo ?Katrs aizstāv savu dzimumu, protams. Tomēr man šķiet,ka tev vajadzētu uzzināt pr to, ka vīrieši tomēr atpaliek no sievietēm skolas gados-par kādiem trīs gadiem-bet ar laiku tas izlīdzinās.Citi toties pat 25 gados kā bērni uzvedas. Un par tēviem piekrītu-tādi ir,bet nevajag būt naivam.Ne jau visi varētu to ko dien dienā dara sievietes. Un runa neiet tikai par tīrīšanu un bērnu auklēšanu.
Savu viedokli varēji izteikt atsevišķi un respektēt manu nevis apstrīdēt to :)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Izteikti sievišķīga atbilde! Ja tev, Dita, nav paveicies ar vīriešiem, tad tas nenozīmē, ka visi vīrieši ir cūkas. Manā komentārā nekādu glaimu nav un es necenšos aizstāvēt vienu dzimumu, gluži pretēji, norādu to, ka abi dzimumi ir vienlīdzīgi un savas zeķes izmazgāt un pabarot bērnu var gan vīrietis, gan sieviete.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.