Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Evija Hauka

+10

 
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4357 skatījumi

par lāstiem un neparastām spējām

Ģimene un attiecības » Cits

Labdien! Vai kāds var ieteikt dziednieku, zintnieku, ekstrasensu - vienalga kā nosaukt, bet cilvēku ar neparastām spējām, kurš uzņemtos noņemt un uzlikt lāstu, attīrīt un aizvērt, sabojāt karmu. Es zinu, ka ir daudz cilvēku, kas spēj pieburt, atriebties, uzlikt kādu lāstu, bet es pati nepazīstu. Varbūt kāds var ieteikt konkrētu cilvēku... Es normāli samaksāšu par pakalpojumu...

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jūs jau tikko uzlikāt lāstu un ļaunu aci pati sev. Ja ticat dziedniekiem un ekstrasensiem, tad jums jau vajadzētu zināt elementārākās lietas par to, ka jebkurš uzlikts lāsts vai cilvēka nolādēšana nes ļaunumu ne tikai cilvēkam, kuram šis lāsts tiek uzlikts, bet arī cilvēkam, kas šo lāstu ir uzlicis vai noņēmis un neviens ekstrasenss ne par kādu naudu neuzņemsies ļaunumu uz sevi, bet visticamāk izvēlēsies uzlikt jums pašai.

Labas domas pievelk labu, bet ļaunas ļaunu un, lai cik slikts cilvēks būtu un lai ko viņš arī būtu nodarījis ļaunu ar ļaunu atdarīt nevajag un nevienu lādēt arī nav vajadzīgs, jo šādi cilvēki ar saviem paša darbiem būs sevi paši nolādējuši.

Un netērējiet naudiņu bezjēdzīgi, lai darītu ļaunu.Labāk iztērējiet naudiņu, lai iepriecinātu pati sevi un savus tuvākos vai izdarītu ko labu!Cilvēks ir ļoti sarežģīta būtne,mūsu fiziskais ķermenis ir viena lieta, bet garīgais vai astrālais ir pavisam kaut kas cits un, lai ko arī nesolītu ekstrasensi, par to zināms ir ļoti

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

maz jeb praktiski nekas. Tas ar ko nodarbojas ekstrasensi, burvji utt., no kuriem 99% ir krāpnieki un 1% kas patiešām var kaut ko sajust un izdarīt, ir lielā mērā taustīšanās pa tumsu jeb tēlaini izsakoties sarežģīta smadzeņu vai sirds operācija pilnīgā tumsā, kuru veic nevis ārsts, bet miesnieks. Nedomāju, ka jūs uzticētu savu fizisko veselību šādam cilvēkam, lai cik izmisusi nebūtu, tad kādēļ vēlaties to darīt ar savu garīgo veselību?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Ja jūtaties emocionāli un garīgi iztukšota, tad dodieties pie speciālista un apmeklējiet psihoterapeitu, ārstu, kas jums palīdzēs sakārtot domas un prioritātes dzīvē, sniegs jums atbalstu, dos jums iespēju izrunāties un izkratīt sirdi un ticiet man, tas palīdzēs!

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
Labdien !! jauki jau ir saadus cilveekus mekleet, bet ....!! diezvai saads veids buutu labaakais kaa mekleet dziedniekus vai taa saucamos extrasensus !! jo cik daudz ir dziednieku un extrasensu, tik pat daudz ir kraapnieku !! bet viens gan ir fakts, ka saadi cilveeki un tiessaam uz kaut koo speejiigi cilveki, sevi nreklamee un sludinaajumos sevi neliek !! tatad, sludinajumos un saadi internetaa buutu labaak nemekleet !! es personigi taadus nezinu, bet esi uzmaniiga ar taa saucamajiem dziedniekiem !!

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Kamēr būs aitas, būs arī cirpēji.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jana

+4383

 
Jums patiešām šo visu vajag? "noņemt un uzlikt lāstu, attīrīt un aizvērt, sabojāt karmu."

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man vajag ekstrasensa palidzibu un steidzigi man katru dienu apmekle regs es pametu del taa dzimtas maajas tas nepalidzeja pametu valsti nepalidzeja pec katras tiksanas ar to regu es saslimstu un pec katras tiksanas man sak asinot deguns un es vinam neko nespeju pateikt man liela dala gimenes no ta laika ka pirmo reizi redzeju ir mirusi ja jums ir kaut mazaka zina par kadu labu ekstrasensu burvi mans epasts Arnoman@inbox.lv ja neatradisu labu ekstrasensu es man liekas nomirsu jo dzimtasmajas izradas ir noladetas ludzu cilveka ja ir kaut mazaka iespeja tikt no ta vala palidziet

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jus tadus Latv neatradisiet.Tadi cilv jamekle Krievija,Ukraina.Nav seit,sen jau Zilakalna Marta,Jurmalas Lucija mirusas.Vel var meginat pie R.Tiltina meklet palidzibu.Vins ir ekstrasenss...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Eva Stangvila

+1113

 
Iesaku aiziet uz zīlēšanas salonu "Felicija" Marijas ielā 1, rekomendēju gan no personīgās, gan draugu un radinieku pieredzes. Oficiāli skaitās zīlēšanas salons, bet par attiecīgu samaksu veic dažādas darbības, tikai jārunā. Iepriekš jāpiezvana un jāpiesaka vizīte.

pirms 13 gadiem  

Eva Stangvila, pirms 13 gadiem :

Hahā, nožēlojami, un tagad visādi neapmierinātie cilvēki saliek man mīnusus vien tādēļ, ka vienīgā sniedzu atbildi. Ak, jel.
Cilvēks uzdeva jautājumu-tātad vēlējās saņemt atbildi nevis lasīt kārtējos komentārus par to, ko vajag un nevajag darīt, tie tāpat neko nemaina, ja cilvēks ir pieņēmis lēmumu iet pie personas ar šādām spējām, viņš tāpat tur dosies, neskatoties uz jūsu visu brīdinājumiem un komentāriem ar centieniem viņu atrunāt.
Atradušies moralizētāji...

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
vai pajauta.lv čigānu valodā drīz būs?

pirms 13 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 13 gadiem :

Ar to gribu teikt, ka lāstu operatoru vieglāk būtu atrast, aptaujājot čigānus – viens otrs jau pats piesakās uz tādām aktivitātēm – nevis šeit, interneta aktīvu lietotāju vidū.
Jā, darbošanās ar šādām lietām tiek uzskatīta par nosodāmu, kaitīgu un bīstamu, iesaku vēlreiz apdomāties. Man nerodas iespaids, ka zināt, ko darāt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.