Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1595 skatījumi

Kam dzive ir grutak - Sievietei vai Virietim?

Ģimene un attiecības » Cits

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tam, kura dzimums ir tev.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tev!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sandis Zemītis

+294

 
Katram ir grūti savā veidā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ja ņemam globāli, tad sievietei tomēr dzīve ir daudzas reizes grūtāka kā vīrietim. Vīrietis - kur pats, tur viss! iet un nāk tad, kad sagribas! Bet sieviete tā nevar, viņai uzlikts pienākums radīt bērnus, audzināt tos, būt par tiem atbildīgai. Kaut gan šodien palēnām sievietes palīek līdzīgas vīriešiem, tomēr tik un tā sievietes dzīve ir ārkārtīgi grūta - slīkšana kompleksos (jo vīrieši tomēr tādos slīkst mazāk, bet grib redzēt skaistu sievieti), rūpēs par bērniem (vismaz vairumam sieviešu), un dzīve kopā ar vīrieti ar nemaz nav tik vienkārša (un viņiem ar mums). Sieviete, kurai ir bērni, ja viņa ir tiešām kārtīga sieviete, nespēs "uzšķaudīt" visam un "laisties lapās" (kā to dara daudz vīriešu). Vīrietis meklē miesu sev blakus gultā naktīs un otru māti, kura viņu apkops, bet sieviete meklē emocionālo saikni un tāpēc daudzas pēc gadiem viļas un kļūst nelaimīgas - to sauc par rozā briļļu periodu.

pirms 13 gadiem  

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Gatavās dumjības-sieviešu domāšana. No bērnības esmu potēts, ka sievietes ir svētas, bet vīrieši- cūkas(jo esmu uzaudzis bez tēva).Piekrītu:"šodien palēnām sievietes palīek līdzīgas vīriešiem". Sabiedrība noklusē, ka alimentu nemaksātājas gadās sievietes. Varbūt,"Vīrietis meklē miesu sev blakus gultā", toties sievietes meklē "naudas maku". Tagad es saprotu, ka sievietes ne par matu nav labākas, ja ne- otrādi. Ja mana sieva atstātu bērnu, es to neatdotu valstij n em ū ž a m., bet audzinātu pats.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Ja Tu ar šādu nostāju dzīvo, tad dzīvē Tev nekad pretī nesastapt kārtīgu sievieti. Kāda ir cilvēka attieksme pret citiem, tādus cilvēkus viņš arī automātiski (neapzināti) sev piesaista. Viss nav tikai melns vai balts, ir arī citas krāsas. Tiec vispirms vaļā no tā, ko tev kopš bērnības iepotēja māte!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Bībopam, Rokstedijam un Šrēderam.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Ingaunis

+753

 
Ja dosi darbu diviem vīriem, stipram - malku cirst, vājam - grēdā kraut. Vājam būs grūtāk..

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Grūti ir dzīvot tam , kas nemāk pareizi veidot savu dzīvi, ir bez mugurkaula, pārāk nedroš vai slinks, kam slikta veselība ut.t. vīrieša un sievietes dzīvi nevar novienādot, katram dzīvē savas problēmas. Te nav noteicoš dzimums, bet gan paša cīlvēka attieksme pret savu dzīvi.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.