Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2585 skatījumi

kā var uzzināt par ko cilvēks ielikts cietumā,ja ir zināms tikai viņa vārds un uzvārds?

Ģimene un attiecības » Cits

sarakstos ar cilvēku no Brasas cietuma/Viņš man raksta,ka sēž par netīšam izdarītu slepkavību,pēc pusgada atbrīvosies...uzrakstīja man savu vārdu un uzvārdu,pat atsūtija foto...bet es viņam uzrakstīju no cita profila un tur viņš uzrakstīja pavisam citu vārdu! kā lai uzzina patiesību un kur? policijā vai cietumā? kur jāvēršas?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tavos beeniņos gadijuma nav caurvejš? Sarakstos ar cietumnieku kurs sez par to ka netīšām kadu novācis:D kad tevi netišam panems prieksa , vai tavu gimeni varbbut tad saksi domat!!!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Antons

+4839

 
Laipni lūgti internetā jebšu Melu zemē.. Nav mana darīšana, bet cik Tev gadu? Ja mazāk par 18, tad ar cietumniekiem nevajadzētu sarakstīties. Ja vairāk, tad vajadzētu būt arī kaut kādam saprātam. Vai neesi aizdomājusies, ka viņš varbūt nemaz šobrīd nesēž cietumā? Bet tā ir viņa nākotne?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Policijā varēsi vērsties pēc slepkavības mēģinājuma, bet labāk ar tādiem neielaisties, jo tādiem tikai vajag vietu kur pēc soda izciešanas apmesties. Pārdzers jēgu un atkal sāks netīšām vicināties ar nažiem.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liecies mierā, neviens tev tādu informāciju nedos.To ko viņi tur raksta ir īstākās pasaciņas. Viss kontingents parasti sēž ne par ko, vai par to, ka aizstāvēja meiteni, nejauši gājis garām, tikai aizvedis ut.t. Nu te tev cits stāsts.Sēž un no gara laika sacer pasaciņas. Varbūt , ka viņš raksta tev pats, tik pat labi tur sēž,,rakstnieki,,kas par tējas paciņu vai vēl par kaut ko sacer visiem vēstules.Vai nav palūdzis, lai tu aiznes kādu paciņu vai aizsūti naudu, jo ir no bērnu nama vai vecāki no viņa atteikušies.Labi, ja desmit procenti stāsta taisnību,nu Dievs dod, ka tavs gadījums ir tais desmit procentos.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Zēni parasti sarakstās uzreiz ar vairākās, ja kāda nolec no āķa, tad varbūt kāda tomēr paliks.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris

+2566

 
To,zaķīt Tu nekur neuzzināsi.un basta!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.