Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

acer

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 814 skatījumi

Kā izrakstīt alkoholiķi no dzīvokļa?

Ģimene un attiecības » Cits

Mēs ģimenē esam četri cilvēki dzīvoklis mums ir apdzīvojama virtuve kautkādi 17kvadrātmetri.
Tēvs ir liekēdis alkoholiķis kas nestrādā dzer un klīst riņķī bieži vien arī kautko nozog kad piedzēries nekontolē sevi bet tik gudrs kad nesit bet tik morāli ēd . Šķirties nepiekrīt. Kad lūdz lai izrakstas pats, arī nepiekrīt.
Dzīvoklis ir komunāls un uz Mātes vārda.
Varbūt kāds varat ieteikt kko kā viņu dabūt prom - varbūt kāds zin kā aizmuguriski var izrakstīt, vai piespiedu veidā?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Izrakstīt grūti, bet var izvilināt, saliekot daudzas mazas glāzītes, kas pildītas ar stipro dzērienu noteiktā attālumā vienu no otras. Tā var izvilināt tālu, lai apmaldās un nezina ceļu atpakaļ.:)
Bet, ja nopietni, tad nevienu dēļ slimības no dzīvokļa neizraksta. Mātei jāšķiras un tad var vienkārši nelaist viņu iekšā, izsaucot policiju ik reizi, kad cenšas iekļūt. Nekādu viņa piekrišanu, lai šķirtos, šādos apstākļos nevajag. Nekādu pierakstu jau vairs nav - ir deklarētās adreses, kas nebūt nenozīmē, ka tur jādzīvo.

pirms 11 gadiem  

acer, pirms 11 gadiem :

Viņš agrāk ir sēdējis vairāk reiz cietumā un jelgavas trako namā, Tad varbūt varētu viņu uz trako namu kkā nosūtīt bet nezinu kā to dara un kam jānotiek lai vispār varētu?

Iepazīšanās klubiņš , pirms 11 gadiem :

Ja Tu esi nepilngadīgais, piezvani (vai uzraksti) uz Bērnu tālruni, viņi zinās kā palīdzēt. Bērniem nav jācieš no pieaugušo nesaskaņām un stulbuma - http://www.bernutalrunis.lv/lv/. Te atradīsi info. Ja esi pilngadīgs, pašam jāpieņem lēmumi par savu dzīvi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aizmuguriski izdeklarēt teorētiski var, mammai jāiet uz pārvaldi un jāizdeklarē, pamatojoties uz to, ka viņš ilgāku laiku pie jums nedzīvo, tomēr tas neglābs situāciju - deklarējies tur vai nē, viņš vienalga nāks. Tur drīzāk mamma varētu vērsties tiesā, šķirties un izdeklarēt; iespējami arī citi soļi, bet to var izdarīt tikai tad, ja mamma to grib pati.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.