Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1405 skatījumi

Efektīva valodas apguve

Izglītība » Cits

Ko jūs ieteiktu, kā iemācīt angļu valodu (labā līmeni, lai var runāt tikpat brīvi kā dzimtajā)? Grāmatas neder - jo tās viņš nespēj uztvert. Varbūt kkā interesantāk. Varbūt ir kādas datorspēles utml. kas viņā izrādītu interesi? Kādu tiešām efektīvu programmu. Un ieteicams - ja iesaka, tad pastāsta arī par savu apguves pieredzi.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
Lasīšana palīdzēs papildināt vārdu krājumu, bet nekādā gadījumā ne izrunu. Runāt var iemācīties tikai ar paraksi - tātad skola, kursi u.c. lietas, kur nepieciešama runāšana. Ir viedoklis ka palīdz arī filmu/TV skatīšanās, lai gan man liekas, kas tas ir kā sakamvārdā "ar acīm (sajā gadījumā ausīm) vien amatu neiemācīsies". Es teiktu ka labākā kombinācija tomēr ir lasīt un pēc iespējas vairāk runāt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingus Rūķis

+3522

 
Kas ir "viņš", kuram ir jāpalīdz?

Labākais veids, kā iemācīties brīvi runāt kādā valodā ir vienkārši regulāri to darīt. Vidusskolā mums bija skolotājs no ASV, kuru aicinājām līdzi uz saviem pasākumiem un runājām ar viņu angliski. 

Ja tas nav iespējams, tad viens no viņa ieteikumiem bija arī regulāri lasīt svešvalodā skaļi, tādā veidā trenējot izrunu. Nav pat pārāk svarīgs lasāmā saturs, kā pats lasīšanas process. Tā kā var poemeklēt arī cilvēkam interesantu lasāmvielu. Esmu pats to mēģinājis un liekas, ka darbojas labi. Vismaz ar runāšanu angliski man problēmu nav. Toties ir uzradušās problēmas runāt krieviski, jo daru to pārāk reti.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Labs variants ir disks "Quick teacher". Sākumā tur nekas nav jācenšas atcerēties, pat ne izlasīt. Ekrānā vienkārši ātrā tempā slīd vārdi. Tad ir tulkošanas daļa, kad tiek piedāvāti vārdi un iespējamie tulkojuma varianti. Ir arī izruna, tā ir gana labā kvalitātē. Dienā 2 stundas jāpavada pie šīs programmas un mēneša laikā garantē sarunvalodas minimumu. Ir interesanti.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.