Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4153 skatījumi

Vecpuišu ballītes organizēšana

Izklaide un mūzika » Cits

Jāorganizē ballīte. Ko iesakiet? Uz kādām vietām aizvest?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas jau galevnokārt ir atkarīgs no finansiālajām iespējām un paredzētā ballītes budžeta! Īstenībā jau nevajadzētu skatīties uz vietām, kur aizvest, jo tas var izmaksāt ļoti dārgi, bet gan atrast vienu vietu, kādu pirti vai saunu, kurā atkarībā no rocības saorganizēt svinības, pasūtīt striptīza meitenes, saaiciniet draugus un būs jautri!

pirms 14 gadiem  

Alvis Zemītis, pirms 14 gadiem :

nu pirtis jau ir dzimšanas dienās :) tas jau apnicis

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jameson Lounge - vieta ar lielisku skatu un demokrātiskām cenām. Atrodas Forum Cinemas 6. stāvā. Var arī aiziet kādu filmu noskatīties un pēc tam bāra iekapāt :)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Līdz ar jauno 2013. gadu un sekmīgu 2012. Peintbola parks aktīvi organizē vecpuišu ballīšu pasākumu, piedāvājot ne tikai peintbolu kā aktīvās atpūtas posmu, bet piedāvā papildus vecpuiša ballītes pārbaudes. Viena no pārbaudēm ir nokļūšana pie Saulkrastu zvejnieka miesta mītnes (pie pašas Jūras un netālu no peintbola parka). Zvejnieks vecpuisim uzdod, gan āķīgu jautājumu, gan liek izvlikt tīklu ar kādu zini. Cik tad daudzi tīklu ir vilkuši un cik tad prot uzsiet kādu jūras mezglu ? Un zivis arī būs jātīra :) Tam visam pasākumam piedāvājam arī pirts un nakšņošanas iespējas. Tas ir tikai viens no vecpuišu ballītes elementiem ko varat izmanto Jūsu pasākumā. :)
Sazinoties ar peintbola parku, droši jautājiet un konsultējieties :)
www.busas.lv

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiki, tiem, kas plāno vecpuišu ballītes,vienu no trakajām, aktīvajām daļām šajā pēdējā vecpuišu pulcēšanās dienā.

Peintbola parks Bušas piedāvā kvalitatīvu peintbola spēli un scenāriju izveidi vecpuisim. Pēc peintbola spēles varam piedāvāt vairākas atpūtas iespējas uz vietas un Jums nevajadzēs vairākus kilometrus pārvietoties no peintbola parka uz civilizētu vietu. Mēs piedāvājam:
Guļbaļķu pirti ar dīķi, atpūtas zonu
kvadraciklus,
Udensmočus
Laivas uz ūdens,
Katamarānus,
Velo noma
Un pats interesantākais - Saulkrastu dejas klubs, kas atrodas tieši mums blakus. :)

Atceraties, ka organizēt nepieciešams laicīgi. Mūsu kontaktinformācija - www.busas.lv , info@busas.lv 50

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
aizvediet uz automazgātavu un lieciet pašam nomazgāt mašīnu, aizvediet uz skolu un sarunājiet, ka kāda no vecajām skolotājām uzdod kādu uzdevumu, aizvediet uz čilli picu un lieciet, lai uzcep sev un draugiem picu (ir viņiem tāda iespēja), aizbrauciet ar kartingiem izbraukt, aizbrauciet ar zirgiem pajāt, aerodiumā palidot, Vecrīgas kanaļā kādu zivi lieciet izmakšķerēt, aizbrauciet uz sportinga centru un pašaujiet pa lidojošajiem mērķiem. Pasaulē ir tiiiiik daudz interesantu lietu, ka vienā dienā visas tāpat nepaspēsiet.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.