Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aigars ererer

+10

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2313 skatījumi

vai ir kads bijis lietuvas akvaparkos? kadi iespaidi? salidzinajuma ar livu?

Izklaide un mūzika » Cits

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arturs86

+34

 
Esmu dzirdējis ļoti labas atsauksmes par Pērnavas akvaparku. Gan cenu, gan visā pārējā ziņā. Varbūt, ka noder kādam, kam tuvāk uz augšu ne leju braukt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Draugs ar ģimeni bija Viļņas akvaparkā - cenas labākas nekā Līvu akvaparkā, un pats akvaparks patika labāk.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Usiks

+1334

 
Man jau vairāk patīk Lietuvā . Pamatā jau nav tas ka man Lietuva sanāk tuvāk nekā Rīga jo esmu Liepājnieks , bet tas ka ka tur tomēr māk cilvēkus piesaistīt un attieksme ir labāka . Biju Lietuvā 2 akvaparkos Viļņā un Druskininkai kaut gan attālumi tālāki , bet kā jau teicu attieksme un māka visu pienest augstā līmenī . Lietuvieši māk piedāvāt izklaides un cenas teiktu iespaidīgi zemākas nekā pie mums :(Piemērs , ir krīze kas pēc ekonomikas viedokļa jādar nē nenemam piemēru pie mums kur cenas kāp , bet re lietuvieši pazemina vai nav prieks , kas brauc uz Palangu un Klaipēdu droši zin un ir iegriezuši iekost pie JUOZO cenas laiž un porcijas tādas pašās trakas un nenoēdamas un izklaides tas pats cenas laiž lejā.Vai nav prieks tur atpūsties . Vēl piemērs Klaipēdas Akropoles slidotava salīdzinājumā ar Liepājas , cena pat nesaku, skapītis pa velti slidas ar a mums $ pa katru.Protasm visam ir gaumes jautājums ,bet ar vien pārliecinos ka viņi māk izklaidēt un ļaudis pievilināt nekā pie mums :(

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.