Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1188 skatījumi

internetveikala izveidošana

Izklaide un mūzika » Cits

Kādi ir populārakie eShop internetveikala risinājumi, kas atbalsta LV,RU,EN valodas ar GNU GPL licenKādi ir populārakie eShop internetveikala risinājumi, kas atbalsta LV,RU,EN valodas ar GNU GPL licenci?
Interese ir pašiem izveidot internetveikalu, nevis samaksāt par šo darbiņu 1000Ls.
Kas ir jāzin, lai sasaistītu ar mak

Pirms 12 gadiem

Kas ir jāzin, lai sasaistītu ar maksājumu sistēmu? (piemēram AIRPAY)

Raimonds Linde, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvis

+548

 
http://www.opensourcecms.com/scripts/show.php?catid=3&category=eCommerce
šeit ir pieejamas dažādas sistēmas. Zinu, ka Latvijā izmanto WordPress, OpenCart un osCommerce, man personīgi patīk OpenCart un manis personīgais risinājums! :)
Ne vienmēr tas var izmaksāt 1000Ls, protams, ja vēlies ļoti plašu un funkcionālu sistēmu, tad ar 1000Ls gan būs par īsu! Ja pašam no tā visa ir maza sajēga, tad sākumā droši var sākt ar ne tik lielu un "krutu" veikaliņu, drīzāk jau jāveido preču katalogs, kā tas ir lielākajai daļai LV "i - veikalu", tāda izmaksas ir sākot no 400Ls, ja tiek izmantota jau gatava dizaina veidne, tad pie kādiem 400ls - 800Ls var pieturēties, protams, viss atkarīgs no vēlmēm! :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Par 1000 Ls tur nekas jēdzīgs nesanāk šā vai tā.

osCommerce nav slikts. OpenCart ir vienkāršs lietošanā, bet ne tik funkcionāls. Vēl Joomlai bija kaut kāds add-on, ar kuru varēja veikalu izveidot, bet neatceros, kā sauca.

Ar Airpay viņi sasaista paši (citēju — «Bezmaksas sistēmas pieslēgšana un apkalpošana (izņemot kredītkaršu pieņemšanas pieslēgumu)»).

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.