Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze ...

0

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3137 skatījumi

Ko darīt ja mājās ir liels mitrums???

Māja un dārzs » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

jāskatās kādi ir pamati,kādas grīdas varbūt zem grīdām nāk mitrums no āra.bet jā varētu mēģināt ar to līdzekli''sono'',vai ''sano''laikam tā vinu sauca,noēd visu pelējumu,bet pēctam gan ir jānomazgā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zenta Vīksna

+110

 
LAI NERASTOS lieks mitrums dzīvoklī-jāatrod iemesls no kurienes un kāpēc tas krājas.Viens no iemesliem-pagrabā sakrājies ūdens,bojātas notekcaurules kā rezultātā ūdens iesūcas sienās.Var līdzēt drenāžas ierīkošana pie notekcauruļu pamatiem,jumta notekcauruļu salabošana vai aizsērējuma likvidēšana.Pie tam ,dzīvoklis regulāri jāvēdina.Ja ir iespējams,durvis starp telpām bieži turot vaļā un pielietojot elektrisko gaisa sildītāju ar ventilatoru, no šīs ligas droši tiksiet vaļā.Ir nopietni jāpastrādā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Speciālie mitruma apsorbētāji maksā vidēji līdz 10 Ls. Tādi nopietnāki, kurus sauc arī par gaisa sausinātājiem, un darbojas ar elektrību, maksā jau desmitos latu, protams, ir arī tādi, kas maksā simtos...
Ar sāli ir tā, ka tiešām palīdz! To, ka mitrums sālī sasūcies var redzēt, ja sāls salipusi kopējā klucī, vai par traukā / bļodā ūdens redzams...
Ko darīt, lai mitrums nebūtu - viens no galvenajiem veidiem, kā samazināt mitrumu ir - nežāvēt drēbes istabās uz radiatoriem :)
P.S. Ne visi žāvē drēbes uz tiem, tādēļ, tiešām, būtiski ir saprast, no kurienes mitrums veidojas.. ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Kristaps

+40

 
Tiri no dabigajiem lidzekliem ... noliec kaut kur sturiitii maajas uz skivisha uzbeertu vaaraamo saali. Vaaraamaa saals ljoti labi absorbee mitrumu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nez vai tas līdzēs ja ir liels mitrums. Tur drīzāk jāmeklē iemesls kāpēc tā ir. Bet protams var iegādāties mitruma savācēju. Pārdodās arī sadzīves tehnikas veikalos

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Ļaksa

+313

 
Ir speciali mitruma apsorbetaji. Domaju ka buvmatrealveikalos tas varetu iegadaties par sapratigu naudu!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.