Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 9

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 5324 skatījumi

Kā var iznīdēt iršus / sirseņus?

Māja un dārzs » Cits

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

vasarā labāk zvani glābšanas dienestam, pats nelien, jo ja iekodīs daži gabali, tad pastāv iespēja ka kājas atstiepsi.

pirms 13 gadiem  

Rihards Roziņš, pirms 13 gadiem :

man laukos ti kropli makrofleksu no logiem eed aaraa... vieniigais ko var jautru pasaakt shaut tos maitas ar gaiseni... bet ja ir labaki varinti ar indeem?

JanKa, pirms 13 gadiem :

Vajag logiem apdari uztaisīt, nevis sirseņus vainot, putas saules ietekmē skaitāmu gadu laikā pāveršas par putekļiem un drīz vien aukstums pa šķirbām nāks iekšā.

Rihards Roziņš, pirms 13 gadiem :

.... cauri visai krasai vini grauz nezinu kka iesaaka ... kkad veelu rudenii bijam uz laukiem aizsavusi un atradam to plastmasas puuzni... baigi shikais.. reali parastie puuzni taadi kaa no papiira a makrofleks puuznis.. nez taka saliidzinjumam zaru buuda pret grieku panteonu..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es nezinu ko darīt D= laikam chista ar putekļu sūcēju jāiet jo man laukos ir māja taisīta no lieliem akmeņiem... un irši vienā spraugā uztaisījuši pūzni ar 2 ieejām jo tur divas spraugas saiet kopā... pamēģināju iepildīt ''Insektu indi'' mazā ūdensbalonā , metu un trāpiju , bet laikam skudru , lapseņu un odu iznīdētājs pa vāju un nezinu vai atkal trāpīšu , jo sprauga ir 3 m agsutmā D= kāds ieteikums ko lai iesāk ???

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
http://www.tvnet.lv/zinas/zala_zeme/169452-sirsenu_kodumu_del_nonak_reanimacija
ja ir alerģiska reakcija, iekož daudz un turklāt galvā...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
vai zināms pūznis? Ja nav zināms vai tas ir dižkoka dobumā, tad pagaidām nekā. Ja bēniņos, tad ar maisu un, vēlams, kosmonauta skafandru, cimdiem un bitenieka cepuri, kā Priekšnieks vēlēja. Polietilēna maisam dzelonis iet cauri, labāk auduma maisu, ko ērti saspiest.
Ko tev šie ir izēduši? Kopš man bišu nav, es viņus neaiztieku - lai ķer mušas un lapsenes, kā barības piramīdā tam jābūt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Roziņš

+1850

 
var meeginat netaalu no puuzna svilinaat riepu vai ko taadu ja 2-3 dienas taa pretiigi kuup viniem virsuu vini parvaacas tikai kd kuupina tad tuvuma nevajag loznat puuznim... jo sie ir riktiigi nikni :) ja runa pa majas ieksu....

un tad vienu slimo gadiijumu man staastiija :) ka vakaraa ar kautkaadu tur kruto puteklusuuceeju vnk panem un izowno puuzni bet nu es uz to neparakstos

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
Iesaku neaiztikt. Tie savējos neaiztiek, bet svešiem mājas tuvumā parādīties bīstami. Bet ja ne - nepaguli nakti. Uzmauc uz viņu midzeņa blīva materiāla maisu, norauj to ar visiem iemītniekiem, un tālāk daries, ko vēlies. Vienīgais, ja grūti pieejama vieta, dienā veic sagatavošanas darbus, lai "darba laikā" nebūtu lieka trokšņa.

pirms 13 gadiem  

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

es arī ieteiktu ar maisu. Naktī uzmauc maisu, noplēš pūzni pie pašas augšas un viksi maisam galu ciet. Tad maisu citā maisā, atkal tam galu ciet un tā drošības pēc kādos 3 maisos iekšā. Maisus vēlams caurspīdīgus un biezus. Lai redz kur šie graužas ārā. Nu un tad tam maisam piesien akmeni un upē iekšā vai arī izroc bedri un aproc. Sanāk nežēlīgi, bet nu...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Šeit var atrast diskusiju ar pieredzi un ieteikumiem http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/114871-irsi-majas-ko-darit/

pirms 13 gadiem  

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem :

[#10342] Nevar noteikt kurā forumā sadaļā ir šī tēma.

JanKa, pirms 13 gadiem :

Vainīgs, foruma tēma pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jā, ziemas laikā var nodedzināt to midzeni.

Praksē zāģējām krūmus, zāģētājs gandrīz pieskārās ar zāģi vecam kokam, kā sirseņu bars izlidoja. Mēs pārējie mazliet tālāk stāvējām, domājam ko viņš skrien, tad redzam sirseņu bars lido. Nu mēs ar tad skrienam... Sirseņi nopietnā uzbrukumā nedevās, savādāk kur aizbēgsi purvā, pie odzēm, kur to simtiem? :D

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

skipija

0

 
Ir mēģināts ar to pašu COBRA izsmidzināmo līdzekli- neņem. Zinu,ka rudenī,kad šie vairs nav aktīvi "midzeni" iznīdējot nākošajā gadā to vairs nav.
Bet Jevgēnijam taisība- ļoti indīgi to kodumi.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.