Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 5 balsis
  • 3918 skatījumi

Kā cīnīties ar blusām?

Māja un dārzs » Cits

Saprotu ka augusts ir tāds kā blusu mēnesis,bet sadzīvot ar tām radībām nevēlos. Dzīvoju daudzdzīvokļu mājā(1.stāvā),pašiem nav neviens dzīvnieks.tāpēc tā cīņa kā ar vējdzirnavām. Savā dzīvoklī izpūšu ar Kobru un grīdas mazgāju ar terpentīnu,bet vaļā netieku. Galvenais ,ko darīt lai no kāpņu telpas tiem radījumiem nogrieztu ceļu. Vai ir kkas ko varētu darīt?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Neostomazāns.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
Mazgajot gridu ūdenim klāt jāpielej terpentīns, smaka nebūs tā labākā, bet blusas būs prom!

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Terpentīns tiek izmantots,bet galvenais jautājums paliek-ko darīt lai no kāpņu telpas nenāk iekšā tie kukaiņi? Es jau dzīvoklī izindēju,pāris dienas miers,pēc tam atkal parādās.

DamagE, pirms 13 gadiem :

a tu noritini kapnjutelpaa pa visu placi muspapiru, divpusejo skocu, kaa blusa lec taa pieliip un talak netiek, bet ir ari blakusefekt ja pieliip kaiminjs vai viss suns ar blusaam. viduslaikos blusu magnets skaitijas medus pods, to arii vari izsmeret [novietot] pie durvim.

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem :

medu uzsmērēsi, sāks lidot bites un citi kukaiņi

DamagE, pirms 13 gadiem :

visam metodem ir savas nepilnibas, ja regulari kobru puutisi, taa ari pats var aiziet pie dieviem, tad atliek izveleties kas vairak nepatiik, lapsenes vai blusas :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

"Frontlaine spray" iepūt kaķim vai sunim skaustiņā un par blusām vari aizmirst - ļoti vienkārši. Un nomirs ne tikai tās blusas kas atrodas mājdzīvniekā, bet arī tavs mājdzīvnieks būs kā blusu iznīcinātājs tuvākos mēnešus. blakusparādību savam kaķim pēc šī līdzekļa lietošanas neesmu manījis.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Vetaptiekās noteikti jābūt nopērkamam pulverim pret blusām.
Esmu tādu redzējusi, bet nosaukumu nezinu (var arī parastā aptiekā interesēties - ja nu ) ... vispirms izmazgā grīdas , izžāvē un tad to pulveri sakaisa pa grīdām visās šķirbās. Bet, ja tā ir DDZ māja, tas tiešām var būt bezcerīgi. Vispirms tad vajag kaimiņus apsekot un noskaidrot, kuros dzīvokļos ir blusu perēkļi. Un tad, ja nu cilvēkam nav naudiņas, varbūt visa māja var kooperēties un noorganizēt lielo blusu izskaušanas talku. uN VISIEM SUŅIEM, KAĶIEM OBLIGĀTI BLUSU SIKSNIŅAS VAJAG UN NE TĀS LĒTĀKĀS - TĀM NAV NEKĀDAS JĒGAS. Atvainojos, caps lock uzslēdzās.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.