Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Īpašumu var pārņemt tikai tas,kam pēc likuma īpašums pienākas. Kaut kuras pakāpes mantinieki jau vienmēr ir, bet ja nu nav pieteikušies, tad ar īpašumu rīkojas valsts, kurai ir pienākums mantiniekus meklēt. Katrā ziņā īrniekiem vai citiem mantas kārotājiem nav tiesību uz vasarnīcu.

pirms 12 gadiem  

muzigais jautatajs, pirms 12 gadiem :

Bet ja nav ne bernu ne vecaku ne masas.... Maja stav pamesta... Mantinieku tiesam nav.ko tad valsts dara ar to ipasumu?

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Valsts (vai pašvaldība) tad arī skatās, ko darīt, kad ir skaidrs,ka mantinieki nav un nepieteiksies. Kad vasarnīca būs nonākusi pašvaldības vai valsts īpašumā, reāli iepējamākais variants - tā varētu to izīrēt vai pārdot, varbūt tev kā iepriekšējam īrniekam pie saimnieces ir priekšroka. Painteresējies pašvaldībā.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 12 gadiem :

Ainai taisnība, ja nepiesakās pusgada laikā mantinieki, īpašums pāriet valstij.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Artūrs Sīkais

+398

 
Man draugs dzīvo laukos un tādā pašā gadījumā kā tev viņš gāja caur pagastu un sarunāja nopirkt zemi un māju no viņiem... un tīri lēti viss tas sanāca.

pirms 12 gadiem  

muzigais jautatajs, pirms 12 gadiem :

Varbut tu zini , cik tas viss ilgi aiznema tur tas process?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

labdien! Tev ar saimnieces miršanas izziņu jādodas uz Mājokļu aģentūru Rīgā(vispirms piesakiestelefoniski rindā uz vizīti) ,Tur jurists izstāstīs un uzrakstīs pilnvaru pārejām juridiskajām darbībām ,tad ,kad viss būs nokārtots ,varēsi no valsts atpirkt izsolē ..Sākumcena ir minimāla.Risks un ieguldījumi ir ,bet var mēģināt.Jo izsole notiek ar izziņošanu Latvijas vēstnesī . Var paiet vismaz gads.Saliec kaudzītē visas maksājumu kvītis ...arī tās ,ko esi maksājusi līdz šim ,tikai kvītīs uzrādi, ka maksātāja esi Tu.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.