Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inguna Lanģe

+17

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3282 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, visi apgrūtinājumi ir reģistrēti zemesgrāmatā, kā arī noslēdzot pirkšanas - pārdošanas līgumu, tajā skaidri un gaiši norādiet, ka dzīvokļa pārdevējs apliecina, ka pirkuma noslēgšanas dienā visi ar dzīvokli saistītie maksājumi ir veikti un nekādi apgrūtinājumi uz dzīvokli nav reģistrēti un, ka visus apsaimniekošanas izdevumus līdz pirkuma noslēgšanas datumam maksā pārdevējs, bet pēc, visus apsaimniekošanas izdevumus sedz pircējs. Tādējādi pat tad, ja atklāsiet, ka dzīvoklim ir kāds nenomaksāts parāds, varēsiet pieprasīt tā nomaksu no pārdevēja, visus rādītājus arī ir jāfiksē līgumā, lai pēc tam nerastos nekādas domstarpības. Dzīvokļiem lielākoties ir noslēgti kolektīvie apsaimniekošanas līgumi, respektīvi jūs iegādājaties īpašumu, piekrītot segt visus apsaimniekošanas izdevumus pēc apsaimniekotāja piestādītā rēķina.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Pašai būs jāinteresējas pie apsaimniekotāja, Latvenergo, gāzes piegādātāja

pirms 11 gadiem  

Ego , pirms 11 gadiem :

http://www.ludzaszeme.lv/news/ka-nekludities-perkot-dzivokli
Lai nenokļūtu dažādu iztiesāšanos, apelācijas un kasācijas sūdzību un visādu citādu tiesu gudrību karuselī, labāk jau laicīgi pret to nodrošināties. Vispirms jālūdz dzīvokļa pārdevējam apliecināt ar izziņām parādu neesamību. Ja viņš nesteidzas to darīt, iesaku pašam par visu pārliecināties. Izrādās, to izdarīt nav grūti.

Ego , pirms 11 gadiem :

Firma Turaida labprāt sniedz nepieciešamo informāciju. Kompjūterā var atrast ziņas par visu klientu maksājumiem, un pāris minūšu laikā bez maksas var saņemt vajadzīgo mutvārdu uzziņu.
Arī informāciju Latvijas Gāzē saņemt ir vienkārši, jo tur darbojas vienotais informācijas centrs. Pazvanot pa bezmaksas tālruni 8000408, var saņemt izsmeļošu atbildi.
Arī Latvenergo darbinieki ir gatavi izrādīt pretimnākšanu un bez maksas sniegt mutvārdu uzziņu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Zemesgrāmatā ir reģistrēti iesniegtie apgrūtinājumi.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.