Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1393 skatījumi

elektrības ievilkšana?

Māja un dārzs » Cits

lieta tāda, ir māja, un pienāk vadi līdz mājai, visi stabi vesali un visi vadi stāv kā vaig un ir līdz pašai mājai, kas man ir jādara lai dabūtu elektrību, jo brālēnam tāda paša lieta un iznākumā no viņa grib noplēst 2,000 Eiro un elektrības ievilkšana aizņems 3 mēnešus. vai arī mēs kaut ko nepareizi darām. mēs gājām pie kompānijas kas visu taisa.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nav tolkas spriedeleet kaa buutu ja buutu. Iedod iesniegumu Sadales tiiklaa par elektroapgaades piesleegumu. Pirms tam izveertee cik lielu jaudu gribi, saskaitot gludekljus un tosterus uc. teereetaajus.Ja esi pieticiigs, pietiks ar 3f16A. Ja taa el. liinija ir 3f, tad ok, ja nee varees tikai paspokoties, bet varbuut Tev pietiek. Njemot lielas jaudas var paraadiities probleemas ar vadu, kabelju sceersgriezumiem un trafu jaudaam. Iesnieguma uzrakstiisana neko nemaksaa un dabuusi aptuveno izbuuves ciparu + klaat naaks projekteesanas izmaksas. Ja turpat garam iet 0.4kV epl, tad vari ierakstiities zemaakaa ciparaa, kaa te dazji biedee.

pirms 9 gadiem  

Dainis Bērziņš, pirms 9 gadiem :

Jo tuvaak dabuusi piesleegumu iipasumam, jo labaak. 40% izmaksu iespeejams veel sedz ST.

Dainis Bērziņš, pirms 9 gadiem :

Par 3 meenesjiem gan vari aizmirst, ja mamma nav Žīgura sieva.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Nav skaidrs ko saprotat ar vārdiem "līdz pašai mājai". Ir bijis pieslēgums un tas ir likvidēts? Ja tikai iet gaisvadu līnija pa jūsu īpašumu, bez sadales skapja (skaitītāja), tad tas neskaitās "līdz mājai". Diemžēl, novilkt kabeli pāris metrus un uzlikt skaitītāju var izmaksāt tūkstots eiro.
Apmēram trīs mēneši sanāk, jo divus mēnešus bij jānotiek konkursam par šo darbu veikšanu, tad izdara pašus darbus, tad vēl mērījumi par to, kur atrodas kabelis, kas tiek iesniegti būvvaldē un tad vēl līdz 10dienām bij laiks kurā uzstādīs skaitītāju un reāli pieslēgs elektrību, vismaz pilsētā,tas process ir apmēram tāds.

pirms 9 gadiem  

Mārtiņš Prīliņš, pirms 9 gadiem :

ir bijis pieslēgums, un tas ir likvidēts. skaitītājs kaut kāds mētājās bēniņos norauts, māja ir laukos, vadi ir un ir pievienoti pie mājas, sadales skapis ir tālāk no mājas apmēram 500m attālumā.

JanKa, pirms 9 gadiem :

Ja pieslēguma juridiski vairs nav, tad tā būs jauna pieslēguma ierīkošana un maksās 4 ciparu skaitli, tur neko daudz nevar samazināt...
Norādiet pieslēguma vietu pēc iespējas tuvāk elektrības stabam, ja tas atrodas uz jūsu zemes vai, ja, sadales tīklam piederošie vadi ir līdz pašai mājai, tad tur.
Lai nav viņiem nav lieki kabeļi jāvelk un kaut kas jārok.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.