Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 2321 skatījumi

Ko foršu var uztaisīt ar savām rokām-kā Z-svētku dāvana?

Māksla un kultura » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

man piem.patiktu ...noperc kadus mazu grozinju saliec tur kadas gardas lietas un smuki iesinji bet nevis tradicionali,vienkarsi papira,bet piemeram kada smuka caurspidiga papira ar visadam pielimetam lietinjam ka ,kaneli standzijas var smuki pielimet(līmpistoli)un visādas citas lietas,,,davana sanak noderiga(ēdama)un smuki pasniegta...bet ja tiri vēlies tikai kaut ko pagatavot tad var smukas kartiņas katram pagatavot uzzime kaut ko kas saistits ar ziemassvetkiem un izrota ar visādiem spīguljiem vai kaut ko tadu...;)lai veicas!
;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

izšuvumu, piemēram grāmatzīmi http://www.latviancrafts.lv/shop/category/ipasie-izsusanas-komplekti/ nav nemaz tik dārgi un sarežģīti :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Šodienas Ievas Mājā pāris labas idejas - apdarinātie trauki, inčīgas (un praktiskas) kombinācijas no garšvielam utml.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Katrīna Zosa

+60

 
Ja māk zīmēt, tad var uzzīmēt apdāvināmā portretu, piem. karikatūras stilā un ierāmēt, vai arī kaut ko uzgleznot. Man personīgi nepatīk ja man dāvina traukus vai ko tādu, tad jau labāk var izliet sveci no dažādām krāsām, un apgleznot ar sveču krāsām (kuras ir pieejamas tiimari)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas atkarīgs, kam Tu to vēlies dāvināt. Es, piemēram, no kāda man tuva cilvēka labprāt saņemtu kaut ko zīmētu vai rakstītu, taču tam jābūt oriģinālam un kvalitatīvam, un no dāvinātājam jārēķinās ar to, ka tas prasīs vairāk pūļu kā ieiešana veikalā.
Tāda konkrētāka ideja būtu, piemēram, kādi netradicionāli, bet praktiski trauki no māla vai cita materiāla. Apgleznoti trauki nav slikti, taču kādu laiku tas jau vairs neskaitās nekas oriģināls. Pameklē google.lv "māla darbnīca rīga", izvēlies, ko vēlies ;).

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anete Siliņa

+3834

 
rotaslietas, vakarinas..

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.