Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Remo

+47

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1030 skatījumi

Ko domāt par...?

Māksla un kultura » Cits

Kā varētu to varētu izskaidrot, un ko domāt par cilvēku, kuram ir divas augstākās izglītības un maģistra grāds, un nākt no samērā preztižas ģimenes, sarunājoties ar citiem, klajā veidā uzdod perversus jautājumus ar interesi gaidot pretī tādas pašas perversas atbildes un pat rīcību. Kur te paliek intelektuāla cilvēka morāle, ētika, etc. Biju šokā, ar ko tādu sastopoties. Vai tiešām normālu cilvēku vairs nav uz pasaules, jeb tā tagad kaut kāda jauna un moderna ētika uzradusies?

Pirms 14 gadiem

Piedevām šis cilvēks ir daiļā dzimuma pārstāve.

Remo, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Voo Doo

+2100

 
Tas, ka cilvēkam ir vairākas augstākās izglītības, ne mazākā mērā nenozīmē to, ka cilvēks ir ''gudrs''. Jā, viņš no grāmatām var iemācīties visu, bet nemācēt pateikt ''paldies!''. Laikam jau šai konkrētajai sievietei ir līdzīgi - zina cik ir 2x2 , bet nezina, ka perversas sarunas neatbilst nekādām ētikas normām.
Hmmm... varbūt viņai tieši ar Tevi ir vēlme iesaistīties tādās sarunās - seksuāla interese!? ;)

pirms 14 gadiem  

Remo, pirms 14 gadiem :

Kas zin...? Bet arī, ja būtu tāda interese, tad taču par to var runāt arī cilvēcīgā valodā. Varētu vēl saprast, ja būtu pacmit gadi, bet 33. Nu, nuu...

Voo Doo, pirms 14 gadiem :

Dažreiz pieauguši cilvēki mēdz uzvesties vēl trakāk kā bērni :)

Remo, pirms 14 gadiem :

Tā jau laikam arī ir :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Uz pasaules ir paarsvaraa normaali cilveeki, par to nav jaashaubaas. Peec viena diivaina cilveeka spriezhot, nevar spriest par visu kultuuru vai pasauli : D Nenjem veeraa sho riiciibu, ja vari, ja nevari, tad nakamreiz uzdod ljoti tieshu jautaajumu ko vinja ar to domaja un vai vinjai viss ir kaartiibaa. Nevajag baidiities..cerams, ka tante nekozh..

pirms 14 gadiem  

Remo, pirms 14 gadiem :

Mjā. Laikam bija sanācis tā dīvaini uzrakstīt par to pasauli. Tas nebija īsti tā domāts. Drīzāk jau tā, ka šādu cilvēku ar katru dienu paliek vairāk. Tā tante :) tiešām nekož. Tikai dziļi alā gan noslēpās, kad pieminēju ētikas normas, laikam jau nokaunējās par sevi :)

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Aciimredzot biji pirmais, kam nepatika shaadas runas :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.