Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1614 skatījumi

kas ir djuraselīts?

Politika un valdība » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Lai saprastu, kas ir Djuraselīts, ir jābeidz runāt, klausīties, skatīties, garšot, smaržot un taustīt.
Tad var saprast, kas ir Zaķīša gars, Djuraselīts ir šis pats gars, tikai apdvests ar Maijas ilūziju, veidojot djuradžīvas un djuramaijas konsolidāciju. Tad, kad tas ir saprasts. tad atkal var runāt, klausīties, garšot, smaržot un taustīt.
Elektrolizēt.
Om Djurashanti

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Djuraselonija gan manā uztverē nav konkrētā vieta, tā var arī atrasties iekš Southsida, ja vien tur atrodas paši Djuraselītu brāļi un djuraslītiskais gars (Zaķīša), arī dzen. Djuraslīts šad un tad lieto arī elektrolītu, lai paātrinātu ekstātisko saskarsmi ar Zaķīša ūsām. Zināma nozīme Djuraslītiskaja mitologijā ir Ezīša epam, taču tā kā lielākā daļa no šīs informācijas ir augstākā mērā slepena, tad neko vairāk teikt nedrīkstu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Djuraselīts ir cilvēks, kurš atkljis, ka viņu kāds, vai kādi spēki šajā realitātē pamatīgi čakarē. Tā kā izeja nav vienkārša djuraselītam nepieciešams šos spēkus vispirms iemzīt un tad tos pašam apčakarēt. Djurselīt mērķis ir sastapties jeb svienoties ar zaķīša kosmisko spēku, pirmatnējo votu. Lai panāktu kaut nelielu ieskatu Zaķīša realitātē djurselīti praktizē druraselītismam raksturīgu teurģiju, kam tiek izmantots elektrolīts. Īpaši svēta vieta Djuraselītiem ir Djuraselonija, kas ir Zaķīša mītnes materiālā reprezentācija un šajā vietā, kā stāsta mīti pats zaķītis atklājies...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Djuraselīts ir cilvēks, kas, iedvesmojoties no Duracell reklāmā atklātā Zaķīša, atmetis materiālās pasaules un nožēlojamās Babilonas žurku sacīsktes, atvēries augstākajai enerģijas plūsmai. Nereti djuraselīti sastopami Djuraselonijā, kas atrodas Lilastes pludmalē, kā arī citur, kur sastopamas enerģijas plūsmas.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Niks

+120909

 
Atvasinājums no Duracell, visticamāk radies TV reklāmu rezultātā.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.