Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris! Doniks

+141

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2465 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

??? kāpēc anodēt?
un vispār, kas tas par izstrādājumu? kas svarīgāks izturība mehāniskā? krāsa no alumīnija pati nost nekrīt, it īpaši ja krāsots ar pulverizatoru
izmaksas? a kā tas priekšmets izskatās, kadu krāsu gribi? tas nav ķeblīti nokrāsot, saki izstrādājums, tas var būt jebkas, un tikt krāsots da jebkā

pirms 14 gadiem  

Māris! Doniks, pirms 14 gadiem :

tas ir velosipēda plaukts (iznesums)

šāds - http://tinyurl.com/yd3sb9m

mārtiņš vilands, pirms 14 gadiem :

nu jā, smukāk šoreiz būs anodēt, savukārt izvēloties labu stilu pulverizatora krāsai, ... var sanākt pat labāk... šī arī nav detaļa kurai krāsojums bieži tiks skrāpēts, tāpēc domāju ka krāsots būs tīri labs.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Keivs

+1462

 
Pulverkrāša neapšaubāmi būs lētāk, kadi 1,5-2 lati. Bet neizskatīsies tikbiezi kā anodēts, pie tam jārēķina klāt krāsas biezums, ap 0,3mm.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Keivs

+1462

 
Ja kas, galvanika (anodēšana varbūt, nezinu) arī ir pie Brasas tilta, bijušās Tanku rūpnīcas teritorijā. "GALOMEHS" Zn, Cr, Ni. tel.9256872 Viktors (no vizītkartes).

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Keivs

+1462

 
Ja tomēr izdomāsi krāsot pats, (kā te daži saka, ar pulverizatoru!:) ), da kaut vai otu vai baloniņu, jāatceras, ka alumīnijs tā pat kā cinkotas virsmas un plastikāti ir "djelo tonkoje". Atkarībā no krāsas, varbūt vajadzēs arī gruntēt ar grunti AL un ZN virsmām, virsma noteikti jānomatē, savādāk lobīsies kā veca āda!!! Kopā saskrien cipars, jo 20 gramus neviens nepārdod, ja vien tā nav autokrāsa, bet tas cits stāsts!
Pulverkrāsas ir visos Rīgas galos (pa pakšiem, nezinātājs var arī nekad neatrast!:)), Pie Spices; Kurzemes prospektā; Imantā; Baldones ielā 1!! Āgenskalna priedēs; pie Brasas tilta !!!; Berģos; netālu no Cenu kluba; u.t.t.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.