Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2069 skatījumi

Ko darīt, ja kaimiņiene apmelo, ka zog no viņas elektrību un stāsta to visiem pagastā?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

A. L.

+7446

 
tak neko nedarīt. ko var izdarīt ar klačojošām tantiņām. Izdomā klačas par viņu un palaid tālāk. Tu būsi pārsteigts, cik ātri tādas klačas izplatās.
Vai arī aizsūti pie viņas Latvenergo, lai šie tad parāda viņai kas kuram ko zog!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Tantei vai nu cemme uz tevi, vai varbūt nosliece uz paranoju. Mēģini izrunāties, neklausies skaļi mūziku vakaros vai nepīpē trepju telpā :) Pastāsti, ka par neslavas celšanu draud kriminālsods, tāpat arī par neziņošanu par noziegumu. Ja viņai šķiet, ka esi vainīgs, tad jāziņo tiesībsargājošājām iestādēm. Policijai darba pietiek, bet, ja pagastā ir kāds sakarīgs policists, parunā ar viņu, varbūt tante ieraugot vīru formastērpā nāks pie prāta un noticēs...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
norauj kaiminienes skaitiitajam plombi un izsauc latvenergo, tie vinjai piestaadis kartiigu reekinu un noskaidros kurs ko iisti zog!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdis P.

+2589

 
ir strādāts energokontrolē, no pieredzes saku, ka esam izpalīdzīga tauta. 'Pārbaudiet to cilvēku, es zinu-viņš zog, vēl vīram lielījās, ka nav jāpērk malka'. Šādu ziņojumu bija pietiekami, bet tie veicināja zagļu tvarstīšanu. Par Viļņa gadījumu ST nesatrauksies- 'zagto' el.enerģiju apmaksās kaimiņiene!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andrejs Bikovs

+2820

 
Visloģiskāk ir izsaukt „Sadales tīkli” pārstāvjus lai fiksē, ka elektrības pieslēgums Jums ir legāls, un tad ar to var sūdzēt par apmelošanu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja kaimiņienes izplatītajām baumām nav pamata, tad ir jāgriežas ar iesniegumu policijā. Saskaņā ar Civillikumu un Civilprocesa likumu, nevienai personai nav tiesību izpaust nepatiesu un cieņu un godu aizskarošu informāciju. Ja šādu gadījumu konstatē tiesa, tad šādas informācijas paudējam ir izplatītās ziņas jāatsauc un ir jāmaksā kompensācija.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.