Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1421 skatījumi

Vai ir kādas atsauksmes par QUELLE precēm?

Skaistums un stils » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Esmu dzirdējusi dažādas atsauksmes- par sieviešu apģērbiem.
Mamma - ''quelle''iegādājās ļoti kvalitatīvu džemperi un vispār ir ļoti daudz atsauksmes, bet lai pati personīgi varētu spriest kaut ko par ''quelle'' izmēģināju nupat pasūtīt no jaunā kataloga.
Bet tā jau ir ar visiem apģērbu katalogiem- viens būs apmierināts, otrs nebūs. Tas pats, kas veikalā iegādājoties preci.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maija Kesmina

+20

 
esmu suutijusi viireshu kreklus :D jaazinj izmeeri tiesie nolenmu pasutit XXl atnaca kaut kadc XXXXL :D draugam 3 x pa lielu :D apgerbi diezgan kvalitatiiti , dazreiz ir ta ka prece neatnak.. arii gadas :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Karīna Liepiņa

+1300

 
Tas ir risks, esmu riskējusi ar vīriešu apģērbu, jo pašai izmēru dēļ viss par lielu. Ir tā, ka citas lietas par smieklīgu cenu ļoti kvalitatīvas, bet ir nācies arī ieberzties, tačū ērti nosūtīt atpakaļ un arī naudiņu laicīgi pārskaita atpakaļ, tā kā, nav problēmu, var riskēt, kas neriskē, tas nedzer šampanieti :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lēti izmantotie materiāli, kas katalogā izsktās pēc pavisam cita auduma, piem., nekā beigās ieraugi dzīvē, bet ja nav nekādas augstas ekspektācijas, tad parasti kvlitāte +/- ok.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.