Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1436 skatījumi

Ir iespējams no "cīruļa" pārvērsties pret "pūci"?

Veselība » Cits

Es domāju tā: Es tgd ceļos agri no rīta un eju arī diezgan agri gulēt.
Vai es varētu kkādā veidā iet vēlu gulēt un vēlāk arī celties?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

JanKa

+80131

 
Cīruļus no pūcēm atšķir tas, kurā diennakts laikā ir lielākais enerģijas un darbaspara pieplūdumus. Cīruļiem produktīvākais ir rīts, pamostas agri bez jebkādām problēmam, domas un darbi raisās rīta pusē paši no sevis. Savukārt vakarā ir nogurums, ātri kļūs miegains, pat īgns un neapmierināts, ja nevar tikt gultā laikus, kur nu vēl bīdīt darbus.
Savukārt pūces pretēji, no rīta ilgi guļ, ilgi mostās, lēnām sāk dienas gaitas savukārt domas un darbi visproduktīvākie ir vakara un nakts stundās, kad neviena netraucēts var ķerties pie darbiem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Praktiski pie jebkaa var pierast. Dabiigi esmu ciirulis un shobriid straadaaju darbaa kur jaaceljas ljoti agri un agri arii darbu var pabeigt. Bet kaadu laiku apmeeram 4meen pastraadaaju taadu darbu kur jaasaak 21:00 un beidzas ~2-3iem no riita. Peec meenesha jau biju daudzmaz pieradis pie ritma un nebija nekaadas lielaas probleemas, tikai jaaieveero stingri ritms, ka atnaakot maajaas jaaliekas guleet un jaagulj noteikts laiks, lai veelaak nenormaali nenaaktu miegs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

"Cīrulis" un "pūce" ir saistīti ar diennakts un gaismas dabisko ritmu, to nevar mainīt, bet savu, individuālo diennakts ritmu, protams, var mainīt. Kā citādi varētu pielāgoties ceļojumu laikā, piemēram?
Vēlies pabīdīt savu ritmu uz priekšu? Vakarā sēdi pie liela apgaismojuma, nevis vienas patumšas lampiņas, tad tik ātri gulēt negribēsies, un logiem piekarini biezus aizkarus, lai gaisma nemodina no rītiem. Kādu stundiņu, pusotru, tā var noteikti iegūt.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.