Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1282 skatījumi

Kuras no visām elektroniskajām cigaretēm ir viskvalitatīvākās? Ar kurām mazāk problēmu(kārtridzu pieejamība,baterijas u.t.t).

Veselība » Cits

Sāku padziļināti meklēt informāciju un biju pārsteigts ka latvijā ir tik daudzi izplatītāji šim brīnumam.
Uz doto brīdi palasot atsauksmes,sanāk ka cilvēki sajūsminās par faktu kā tādu,bet īpašs nodalījums firmu starpā nav,kas man liekas savādi un nedabiski. Neticu ka cilvēks pamegināja vienu,un to pašu nopirka un lieto.
Uz doto brīdi vēlētos uzzināt,kuras ir viskvalitatīvākās,un kurās būtu vismazākās izmaksas.
Respektīvi- kārtridzu ilgums,bateriju ilgums,atomaizera ilgums. Kurai cigaretei būtu šādi rādītāji?Un cik liela problēma būs nopirkt kārtridžus,baterijas un tos pašus atomaizerus u.t.t. Pie kam,cik skatos,tad arī komplektu cenas un komplektācija atšķiras :/... Tātad- jūsu domas,kuras ir vislabākās,un lūdzu pamatojiet kapēc :). Paldies!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

verners osis

+16083

 
Koks ar diviem galiem,no nepīpētāju viedokļa labi,nav dūmu,smakas,izskatās labi-pārdevēji ari pelna,pīpētājs-grūti pateikt,tvaiks noteikti nav labākais plaušām,ari nikotīna daļiņas tvaikā nav tas labākais,pluss ka nav darvas un citi degšanas materiāli un gāzes.Toties rada atkarību no smēķēšanas,lielāku nekā cigaretes un vēl dažas veselības problēmas ,saistītas ar nikotīna saturu tvaikos-uz aknām un sirdi.Ja grib atmest smēķēšanu-tad noteikti ne vajag to elektroniku.Kārtridži kā tabaka-cik firmu,tik dažādu garšu-oriģināls-40 cigarešu ekvivalents,tālāk maini kā gribi.Katram garšo kas cits.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.