Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1431 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jāne Ose

+3250

 
Nav arī īstā vieta, kur jautāt, tāpēc drošāk būtu doties pie speciālista.

pirms 14 gadiem  

Skaidrīte Jēkabsone, pirms 14 gadiem :

Ja protams pareizi butu jautāt specialistam bet ja ārsts saka,ne tas nav bīstami un četru dienu laikā staigāsiet un ne kādu problēmu, bet cilvēks kas piedzīvojis šāda veida operāciju saka ko citu, kam lai tic???

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Protams, ka jāuzticās ir ārstam! Paņemot un atverot medicīnas enciklopēdiju, mēs taču nesākam piemeklēt sev visas slimības pēc to simptomiem. Tāpat arī katra ķirurģiskā manipulācija vai terapija, neatkarīgi no tā vai tā tiek veikta vienā un tajā pašā vietā vai citā, ir atšķirīga! Cilvēks bez medicīniskās izglītības nevar adekvāti izvērtēt potenciālos draudus! Katrs gadījums ir individuāls! Ja tas joprojām uztrauc, tad nav jāpabaidās un tas viss jāizrunā ar ārstu! Mūsdienās ārsti neko neslēpj!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pilnībā izslēgt sarežģījumus ķirurģijā diemžēl nav iespējams un domājams, ka ķirurģijā vienmēr būs kādas komplikācijas, tomēr bažām un uztraukumiem nav pamata. Dabīgie implanti ir daudz drošāki un labāk sadzīvo ar cilvēka ķermeni nekā mākslīgie, pie tam rekonstruktīvajā ķirurģijā tie tiek ļoti plaši izmantot, kad materiāls no vienas ķermeņa daļas tiek pārstādītas uz citas. Nekādi draudi implanta materiāla vietai un funkcionalitātei noteikti nav!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.