Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1769 skatījumi

???

Veselība » Cits

Kādēļ patīk skatīties uz degošām uguns liesmām un kustīgu ūdeni? Vienu iemeslu var teikt, ka nomierina, bet kāpēc tās tā notiek?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
patiesībā cilvēkiem patīk skatīties uz 3 lietām - degošu uguni, tekošu ūdeni un citiem cilvēkiem, kas stādā. Tapēc vislabākais variants ir skatīties, kā tiek dzēsts ugunsgrēks... :oD

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

:D:D:D

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tādēļ, ka uguns un ūdens ir divi no septiņiem dzīvības elementiem. Uguns mums asociējas ar gaismu, kura sāk savu ceļojumu dienas sākumā un pamazām izgaist vakaram iestājoties, lai agri no rīta parādīties no jauna. Uguns apgaismo mūsu pasauli, ļaujot mums to labāk saskatīt, tas attīra un pārveido visu, kam pieskaras. Saules stari mūs silda un ielīksmo un dod mums cerību, jo pat vistumšākajās un apmākušās dienās mēs zinām, ka aiz melnajiem lietus un negaisa mākoņiem ir saule, kura mūs silda. Savukārt uguns ir saules aizstājējs tumšajos vakaros, tā dod mums siltumu un komforta sajūtu.

Ja mēs runājam par ūdeni, tad ir jāatcerās tas, ka 3/4 cilvēka ķermeņa veido ūdens, kas ir tieši tādā pat proporcijā kā ūdens daudzums uz zemeslodes. Ūdens, kas nāk no jūras ir visas dzīvības avots un aizsākums. Tas mūs balstīja jau brīdī, kad mēs vēl atradāmies māmiņas vēderā. Piedzimstot ūdens atkāpjas un parādās kontrakcijas, liekot ūdenim viļņoties kā jūrai.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Skatoties tekošu ūdeni mēs remdinām mazuļa dzimšanas sāpes. Pēc dzimšanas ūdens ir emociju nesējs. Kad mēs raudam vai no sirds smejamies, mums birst asaras - ūdens. Tās ir sāļas kā jūra, kas ir visas dzīvības aizsākums.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Tā ir filozofija. Gluži par iemesliem te runa nav.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

nu redz, vienreiz jau uzdevu jautājumu, kāpēc nevaru iedot 100 punktus, tā gribēju novērtēt Aiva atbildi

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Ne jau punktos ir laime, Sarma Sabīne! :-)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Manā personīgā skatījumā patīk tāpēc, ka tiek piesaistīta uzmanība aktīvi kustošai un neprognozējamai lietai, kura ir tik daudz prognozējama, ka nerada ne kripatas bailes. Uzmanība aizņemta, prātam atpūta.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.