Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2396 skatījumi

elektroniskās cigaretes

Veselība » Cits

Vai Liepājā var nopirkt elektroniskās cigaretes un ja var, tad kur?
Pagaidām tikai interneta veikalos esmu atradis...
Paldies

Pirms 13 gadiem

Vai kāds/a ir atmetis/tusi smēķēšanu ar šo "cīgu" palīdzību, bet varbūt labāk meklēt "pūšļotāju" vai ko citu-APNIKUSI TĀ ĻUĻĶĒŠANA, BET VAĻĀ NETIEKU? HELP

Aigars Legzdiņš, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pāvels

+18781

 
Latvijā plaši pieejamās e-health cigarettes ir neticami dranķīgas, nav vērts tām tērēt naudu. Nekāda prieka.
Pašlaik zinu divas firmas Latvijā, kas tirgo normālas kvalitātes elektroniskās cigaretes, ar visiem elektronisko cigarešu bonusiem. http://balticsmoke.lv/ un http://lv.airsmoke.eu/. Pats dēļ cenas izvēlos pirmo variantu. Salīdzinājumam - izplatītās e-health cigas ar vienu kartridžu iztur vien dažus dūmu, katomaizeru cigas kartridži pietiek vairāk, kā dienai un ir uzpildāmi. Bačas laiks arī ir reizes 4 labāks. Par atmešanu - elektroniskās cigaretes nekad nav bijušas domātas kā palīglīdzeklis atmešanai. Tās vienkārši nenodara tādu kaitējumu veselībai un dod lielāku komfortu - telpā nav dūmu, droši vari smēķēt kaut gultā, nesmird drēbes un rokas u.t.t. Tu saglabā iespēju saņemt savu nikotīna devu un uzsmēķēt praktiski jebkur, turklāt daudz lētāk. Smēķējot ierastajā apjomā (1,5 paciņas dienā) ar elektronisko man izmaksas mēnesī ir ap 6-7 lati.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Niks

+120909

 
Labāk jau meklē ko citu

pirms 13 gadiem  

Aigars Legzdiņš, pirms 13 gadiem :

jau nopirku e-cīgu, divas dienas nesmēķeju parastās cigaretes un baigi maz e-cigareti-metu nost....

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
Vienas (neesmu skatījies, kuru konkreti ražotāju) Rīgā tagad var nopirkt Elvi veikalos. Tā kā vari paskatīties Liepājas Elvi.

pirms 13 gadiem  

Aigars Legzdiņš, pirms 13 gadiem :

jau paldies...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Antons

+4839

 
Pats nesmēķēju, taču varu padalīties ar kolēģa viedokli par e-cigaretēm. Viņš arī vēlējās atmest smēķēšanu un pāriet uz jauno modes lietu - elektroniskajām cigaretēm. Taču.. tad sāka izpētīt visu pieejamo informāciju par tām un beigās pārdomāja. Cik noprotu, šīs cigaretes ir pārāk jaunas un vēl nav līdz galam ne tuvu izpētīti visi blakusefekti. Ja vēlies būt par izmēģinājuma trusīti, tad vari mēģināt, bet ja tomēr rūp sava veselība, tad labāk nemēģināt e-cigaretes.

pirms 13 gadiem  

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Ja jāizvēlās starp parastajām un pārbaudīti negatīvu ietekmi uz veselību un elektroniskajām, kas nerada lielāko daļu šo efektu (reāli jūtama atšķirība pašsajūtā jau pēc pāris mēnešiem), es labāk izvēlos riskēt un justies labi + nekaitēt apkārtējiem :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
Piekritu Pāvelam ka elektroniskās ir mazāk kaitīgas, pati tagad jau pusgadu smeķēju elektronisko, kuras var piepildīt, fima Joyetech, pirku mist.lv internet veikalā. Un sanāk lētāk nekā parastās, ap 10 eiro mēnesī, skatoties cik smeķē, ir škidruma garšu izvēle katrai gaumei.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.